Bildirim
Satılık D-4D 2006 HB SOL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ne kadar istiyorsunuz? -
fiyat nedir -
35,000 YTL Eğer elinizde araç varsa takas düşünebiliriz. -
meganell ile takas eder misin? 2004, 60 bin km. 60 bin bakımı yapılmış, sorunsuz. -
1 Haftadır internete bağlanamadığım için forumu takip edemiyordum. Megane II ile takas düşünebilirim.. 1.6 mı yoksa 1.4 mü ? -
araçta boya varmıdır. garanti kapsamındamı hangi ildesiniz. skoda octavia ile takas yaparmısınız.. -
aydın da mısın...? birde pazarlık payı var mı... -
Araba tamamen orijinal, boya vs. yok. 13.000 km.de.... Ortalama yakıt tüketimi 5.6 lt/100 km. şehirlerarası 90-100 km/saat yakıt tüketimi ise 4.1 lt/ 100 km. dir. Mayıs 2009'a kadar garanti kapsamındadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorollaD-4D -- 28 Nisan 2007; 19:11:10 > -
selamlar,
bende 99 corsa var. 1.2
takas düşünürsen konusalım -
33.500 YTL ye satacağım herhalde. Ben hepsini peşin istedim alacak kişi 29.000 peşin 4.500 45 gün vade olsun diyor ... karar veremedim bir türlü ... ne dersiniz? bu durumda siz nasıl hareket ederdiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: CorollaD-4D
33.500 YTL ye satacağım herhalde. Ben hepsini peşin istedim alacak kişi 29.000 peşin 4.500 45 gün vade olsun diyor ... karar veremedim bir türlü ... ne dersiniz? bu durumda siz nasıl hareket ederdiniz?
bu araç halen satılamadı mı ?
teklif güzel hocam.niyetin satmaksa durduğun kabahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 17 Mayıs 2007; 21:24:01 > -
Bu işi telefondan halletmek daha kolay degil mi ?Mesaj yaz cevap bekle ,sonra bi daha yaz.....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota yaris 1.33 cool otomatik yorumlar
- 2012 toyota auris 1.6 otomatik vites yorumları
- toyota otomatik şanzıman yorumları
- toyota corolla kronik sorunları
- toyota corolla 1.4 d-4d turbo sorunu
- toyota highlander türkiye fiyatı
- toyota yaris
- iki kişilik araba
- toyota corolla 2024 fiyat listesi
- toyota land cruiser prado 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X