Şimdi Ara

Satılık - Dali Zensor 3 + Denon PMA520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1. Yaklaşık 1 yıl önce dikmen'den aldığım Dali Zensor 3'lerim satılıktır. Ürün ilk gün nasılsa şu anda da öyledir. Üzerinde en ufak bi çizik, deformasyon vs hiçbirşeyi yoktur. Satışı istanbul içi elden düşündüğüm için alacak olan arkadaş, isterse kendi amfisi ile, isterse benim sistemimde dinleyip, deneyip, sağını solunu kurcalayıp alabilir. Ürünün kutusu ve koruma kılıfları mevcut fakat köpük koruyucuları ve faturası boş kutuyu değerlendirmek isteyen anne gazabına uğramış durumda. Ürün ne kadar süre garantili bilmiyorum ama dikmen'den faturası tekrar temin edilebilir gerekirse. Cem bey yardımcı olacaktır o konuda.

2. Zensor'lerle anı anda aldığım Denon PMA520AE Amfimi de satmaya karar verdim. Kozmetik olarak bu ürün de sıfırdan farksız. Kutusu faturası garantisi mevcut. Toplamda el ile maksimum 10 kere falan dokunulmuştur. Sadece kumanda ile kullanıldı.

Dali Zensor 3 ve PMA520AE uyumlu cihazlardır. Çok sıklıkla eşleştirildiğini ve bu eşleştirilmenin tavsiye edildiğini bi çok yerde görebilirsiniz.

Ürünlerin ikisinin de sıfır fiyatı 350'şer Euro civarında.
    Ben ikisi için toplamda 1600->1400lira istiyorum. İlanlarımda pazarlık payı için yüksek fiyat vermeyi değil, inebileceğim son fiyatı söylerim genelde. O yüzden pazarlık teklifleri olumsuz cevap alacaktır :) Kusura bakmayın şimdiden.

Satışı elden yapmayı düşünüyorum. İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. Dileyen gelip dinleyip kucaklayıp götürebilir. Kargo ile şehir dışına göndermeyi açıkçası düşünmüyorum. Anadolu yakasında teslimatta sıkıntı yaşayacak arkadaşlara bi kolaylık yaparım.

Not: Kablolarımı vermeyeceğim :)

Tel: 555 411 76 92
    Alpaslan BEK

Sistemin resimlerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 2 Ocak 2016; 21:22:19 >

• Hayırlı satışlar, takip edelim konuyu.

Satma sebebiniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockhound67

Hayırlı satışlar, takip edelim konuyu.

Satma sebebiniz nedir?

Kef R300 :)
  • Süper seçim. hayırlı satışlar tekrar
  • Bizzat dinlediğim Dali Zensor 3; hakkını veren ender cihazlardan. Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 30 Ekim 2015; 3:54:42 >
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • İlan günceldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Dali Zensor Pico Hi-fi Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zensor 3 sahibi olarak şunu söyleyebilirim, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz... iyi beslediğinizde çok güzel çalıyor
  • kef r300 güzel ve sıcak sesli bir raf tipi ama fiyat perf gelince kesinlikle sınıfta kalıyor. Aynı fiyat bandında çok daha iyi alternatifler var. Hayırlı satışlar
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..
  • Fiyatta indirime gittim ve satış devam etmektedir. Ciddi zararına gidecek 1400 liraya ama, beklemekten de sıkıldım. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm de atmıştım ama herkes görsün istedim.Hoparlörleri ayrı olarak satmayı düşünüyor musunuz ?
  • Önceliğim birlikte satmak ama eğer ayrı ayrı almak isteyen varsa da önce hoparlörler sonra amfi şeklinde gidebilirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.