Şimdi Ara

SATILIK DDR2 A-DATA EE 2X1 GB [[[70 LİRA]]] TEAM XTREEM 2X1 GB BELLEK [[[70 LİRA]]] (((ANKARA İÇİ)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 yazından beri kullandığım A-DATA ve 2 hafta önce aldığım Team Xtreem bellekleri satışa sunuyorum.

Satma sebebim iki bellek kitinin uyumlu çalışmamasıdır. Ayrı ayrı hiçbir sıkıntı yok.

Ürünlerden yalnızca biri satıldığında ilan kapanacaktır. Çünkü belleklerden birini satıp diğerini kullanmaya devam edeceğim. Ancak hangisini satacağıma karar veremediğim için böyle bir ilan açma gereği duydum.

İki ürün de 2x1 GB 800mhz kitler halindedir. A-DATA 2.0 volt ile 4-4-4-11 gecikme değerlerinde çalışmaktadır. Çok yüksek oc potansiyeli vardır. Team Xtreem ise 2.2 volt ile 3-3-3-8 zamanlamalarında çalışmaktadır. Yeni aldığım ve pek deneme fırsatı bulamadığım için oc potansiyeli hakkında kesin yorumlarda bulunamıyorum. Ancak şuan 2.2 volt ile 1000mhz'de 4-4-4-10 değerlerinde çalıştırıyorum. A-DATA'yı ise 1200mhz'de 5-5-5-16 ve 1244mhz'de 6-5-5-18 değerlerinde çalıştırmışım. Ancak bunlar günlük değerler değil ufak demelerdi. Verebileceğim max volt 2.4'tü eski anakartımda o nedenle voltajın da 2.4 olduğunu zannediyorum. Günlük olaraksa 2.3 volt ile 1140mhz 5-5-5-16 zamanlamaları ile çalıştırıyordum. Son 6 ay default çalıştı.

SATILIK DDR2 A-DATA EE 2X1 GB [[[70 LİRA]]] TEAM XTREEM 2X1 GB BELLEK [[[70 LİRA]]] (((ANKARA İÇİ)))

Team Xtreem bellek kiti @kasai nick'li üyeye satılmıştır. İyi günlerde kullanmasını dilerim.

Ekleme: @kasai, Team Xtreem bellek kiti ile uyum sorunu yaşadığı için A-DATA bellek kitini almıştır.

Belirtiğim gibi satış üzerine ilan kapatılmıştır. İlgilenenlere teşekkürler.

Saygılar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 21 Şubat 2011; 22:52:23 >

• hocam team ramler eski parlak seri ise a-data ya bakma bile
    hayırlı satışlar
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

hocam team ramler eski parlak seri ise a-data ya bakma bile
    hayırlı satışlar
    saygılar

Evet Team Xtreem'ler parlak gri üzerine kırmızı X olanlar. Değerler DDR2 bellek için çok iyi ama A-DATA'nın şekli yeter emin olun.

Teşekkürler.
  • team tokatlaar
    ben olsam hiç satışa çıkarmazdım, param olsa sizdekileri de alırdım
    kullandım çünkü, hala pişmanım sattığıma
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

team tokatlaar
    ben olsam hiç satışa çıkarmazdım, param olsa sizdekileri de alırdım
    kullandım çünkü, hala pişmanım sattığıma
    saygılar

A-DATA'lara da kıyamıyorum hocam, nasıl yapıcaz?

Almak isteyen hangisini alırsa o onun olur. Kalan da benim.
  • team ler tarafımdan alınmıştır hızlı alışveriş teşekkürler a-dataları güle güle kullanalım ikimizde
  • Ben teşekkür ederim, güle güle kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son dakika gelişmesi:

Team Xtreem bellek kiti satılmıştı ancak kiti alan @kasai nick'li abimiz, belleklerle sorun yaşadığı için iade alayım dedim, ancak kendisi A-DATA bellek kiti ile değiştirmek isteyince kabul ettim ve değişimi yaptık. Ancak yanlış anlaşılma olmaması için bilgilendirme amaçlı olarak bu mesajı yazmak istedim. Sanırım Team Xtreem bellek kitini alan @kasai abimiz, denediği anakartlarla bir uyumsuzluk yaşamış olacak ki şuan bellek kitini sorunsuz kullanıyorum. Sistemde takılı olan bellekler Team Xtreme kit. Herhangi bir sıkıntı yok. İlana gözatan üyelerin aklına yanlış bir düşünce gelmemesi için yazdım.

Saygılar.

Ürün de sorun olmadığına dair:

Umarım A-DATA ile bir sıkıntı olmaz. İyi günlerde kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 21 Şubat 2011; 22:57:38 >

• gigabyte anakartlar (3 adet) sevmediler Team leri :) eski göz ağrıları a-dataları görünce çoştular teşekkürler ilginiz için iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.