Şimdi Ara

Satılık DotA 2 Item'ları - PoE Standard&Betrayal Mirror&Exalted Orb Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selamlar. Oyunu bıraktığım için envanterdeki tüm item'ları satıyorum.

Envanter linki;
    http://steamcommunity.com/id/tsigalko/inventory/#570

Ayrıca Path of Exile'da standard kısmında 64 tane Exalted Orb bulunmakta. Tanesi 2 lira, tamamını almak isteyene 1.8 lira.

Betrayal kısmında 3 mirror, 174 exalted orb mevcut. Exalted orb'ların tanesi 2.5 lira.

Ayrıca Elemental Hit için mirror hizmeti amacıyla bir bow'a sahibim. Ekran görüntüsü ekleyemedim, özellikleri şu şekilde;

%24 Increased Elemental Damage With Attack Skills (Implicit)
    +1 to Level of Socketed Gems
    +2 to Level of Socketed Bow Gems
    Socketed Skills Deal %20 More Attack Damage
    %12 Increased Attack Speed
    %20 Chance to Deal Double Damage
    +5 Life Gained for Each Enemy Hit by Attacks
    %12 Chance to Deal Double Damage (Crafted Mod)

Bu zamana kadar 30 ex'ten 2 tane mirror service verdim. Forumdan isteyen olursa 15 ex'ten verebilirim. Yani bir mirror+15 ex'e istediğiniz soket renkleriyle bow'u kopyalayabilirim. Şu an 2R+2G+2W var, 2 beyaz socket sebebiyle her build'e uyuyor. Satış fiyatı da 3 mirror'dur. Arc Trap/Mine, Elemental Hit, Ngamahu Cycylone ve Winter Orb build'ler için üst düzey item'lar mevcut. İlgilenen olursa mesaj atsın, yardımcı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 19 Şubat 2019; 19:17:5 >

• Şehir neresi? Fiyatta anlaşırsak yüklü alım yaparım yüzyüze.
  • FZR2000 F kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Ankara'dayım, gerek buradaki gerekse profilimdeki referanslara bakabilirsiniz. Miktar ile ilgisiz olarak hak etmediğim bir kazanımda gözüm olmadı, 5 lira ile 500 bin lira nezdimde aynıdır.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Evet inceleyince gördüm, güven konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.Normalde tüm arcanalara talip olurdum fakat TB lerin içinde taş var.Düz TB olarak satmak isterseniz yine alırım.Özelden her arcana için ne kadar istediğinizi yazarsanız sevinirim.Fiyat uygun gelirse tamamını alırım.
    TB'lerin içindeki taşlardan kimisi, arcana'dan daha değerli. Hiçbir renkli TB arcana'yı prizmatik taş fiyatını saymadan satmayı ya da takaslamayı düşünmüyorum.

Arcana'lardan da PA'yı satmıyorum şu an. Diğerlerini %75'ten satıyorum.
    Evet haklısınız fakat taşlı TB lerin pazarda satışı da hayli zordur ve taş ile arcanayı ayrı ayrı satamıyorsunuz, arcana kırılıyor çıkarınca.Çok uzun zaman alım satımla uğraştım ordan biliyorum :) Her neyse TB leri geçelim.2 düz LC ve 1 jugger alabilirim.Tanesine 85 lira ödeyebilirim.
    Bu zamana kadar 300 tane renkli TB arcana takaslamışımdır, satışı zor ama o kadar da zor değil. Yalnızca pazarda o rengi satan kişiden biraz daha uyguna verip bekliyorsunuz. Popüler bir renkse zaten beklemiyor. Değilse 2 haftada satamadığım TB arcana olmadı bu zamana kadar. Kaldı ki TB arcana'lar şu sıralar çok popüler, geçen hafta Creator's Light, Rubiline, Diretide Orange ve Bright Green Exalted TB arcana'ları sattım/takasladım. Satışı zor diye taşların fiyatını hiçe saymam. Benim de acelem yok zaten.

Teklifiniz için teşekkürler, o fiyata satan varsa ben şu an itibarıyla 20 bin liralık arcana alabilirim.

Edit: Hatta teklifimi 95 liraya yükseltiyorum ve ciddiyim. Tanesi 85'ten 20 bin liralık Jugg ve LC arcana alıp bana toplamda 22352 liraya satabilirsiniz. 2352 lira kârınız olur anında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 21 Nisan 2018; 16:45:20 >
    Heroya buff geldiyse bilemiyorum, uzun zamandır oynamadım oyunu.Dostum %75 i 97,5 lira yapar.95 ten alacaksan aradaki fark 2,5 lira olur, emeğine değiyor mu gerçekten? Bana biraz garip geldi bu söylemin :) Peki o halde yine irtibatta kalalım, elime düşerse satarım sana 95ten.Benim için aciliyeti olan item DC hook.Bulursan bilgilendir lütfen.
    Bana da taşlı TB arcana'ları düz fiyatından almaya kalkışmanız garip gelmişti. Garipliklerle dolu bir dünyada yaşıyoruz.

Jugger arcana'nın %75'i 103,5 lira yapar. Anlık düşüşler alımda da satımda da fiyatı etkilemez. Sizin gibi çok uzun zamandır alım satım yapan arkadaşlar bunu iyi bilir.
    TB arcanaların taşlı olduğunu özellikle belirttim.Belirtmeden fiyat versem haklısınız.Heroya buff gelmiş olsa bile taşlı arcanaların satışı da zor bunu kabul etmek lazım.Çünkü ayrı ayrı satamıyorsun ve bette kullanamıyosun.İtemlerin satış fiyatı da listedeki ilk 5 itemin ortalaması ile alınır.Ben de az önce onu yaptım ve 97,5 lira çıktı.İnanmıyosan link burdahttps://steamcommunity.com/market/listings/570/Inscribed%20Blades%20of%20Voth%20Domosh Dürüst bir satıcı olabilirsiniz onu bilemem ama fazla kibirlisiniz o kesin.
    İnsan insanın aynasıdır derler. Aldığım eğitim ve düşünce sistemi bana şunu öğretti, ne görürsen misliyle karşılık ver. İyiyse iyi, kötüyse kötü.

Karakter analizini yapabilecek kadar muhabbetimiz yok, buna rağmen haddini aşmanı ya yaşına ya da eğitimsizliğine veriyorum.

Hadi şimdi, size yol gözüktü.
    Karakter analizini bazen tek kelime ile de yapabiliyorsun.Bunun için okul okumaya veya alim olmaya gerek yok, tecrübe yeter ve tecrübe dediğimiz şey parayla değil zamanla alınır.Yani gördüğün üzere ben aldığım eğitimlerden ve bildiğim dillerden de bahsetmiyorum burda, sidik yarıştırmanın alemi yok fakat umarım eğitimin benimkinden iyidir.Yoksa yine beni haklı çıkarmış olacaksın.Her neyse.
    Sanırım eğitim ile öğretimi karıştırıyoruz -bu da sizi eğitimsiz yapıyor- birinin bir başkasından daha az ya da daha fazla eğitimli olmasının önemi yoktur. Eğitimli olup olmamasının önemi vardır. Benim kıstas olarak kabul ettiğim eğitim standardı kendiminki değil. Yani olmasını istediğimiz bir eğitim seviyesi yok, olması gereken bir eğitim seviyesi var. O da sizde yok.

Ve hayır, size kim "Karakter analizini bazen tek kelime ile de yapabiliyorsun." diye öğrettiyse sizi kandırmış. Sizi doğruya yönlendirmeyeceğim, böyle bir misyonum yok, herhangi bir internet adamı olduğunuzdan yeterli motivasyonum da yok. Kendinize lütfen bazen de olsa tek kelime ile karakter analizi yapılabildiğini kanıtlayın. Yine kendinizi haklı bulursanız ne âlâ.

Ortak paydada buluşulmayınca, çıkarlara ters gidilince, ego tehdit altında olunca aciz ve zavallı insanlar hakaret ve suçlamaya yönelir. İşte, bulunduğu ortamın izin verdiği kadarıyla salak, aptal da olabilir bu; kibirli, terbiyesiz, ahlâksız, kurnaz, çıkarcı, aşağılık da olabilir, daha da hakarete varılabilir, kimi zaman yüz yüze konuşulurken bunlar tercih edilmez de "Hocam ben sizin gibi düşünmüyorum." seçilir. Çünkü yüze yumruk yeme ihtimali vardır :)

Siz "Bana da taşlı TB arcana'ları düz fiyatından almaya kalkışmanız garip gelmişti. Garipliklerle dolu bir dünyada yaşıyoruz. Jugger arcana'nın %75'i 103,5 lira yapar. Anlık düşüşler alımda da satımda da fiyatı etkilemez. Sizin gibi çok uzun zamandır alım satım yapan arkadaşlar bunu iyi bilir." mesajından fazla kibirli olduğumu çıkartabilen bir üstadsınız. Nezaketen, buraya yazdığınız için yanıt yazdığım herhangi biri olduğunuzdan; cebinizdeki para, hakkımdaki ya da herhangi bir konudaki düşünceleriniz ve hatta varlığınız bile beni ilgilendirmediğinden kendimi savunacak değilim.

Yav he he demedim ya da mesajınızı şikâyet edip forum yönetimi tarafından ceza almanızı tercih etmedim de açıklama yaptım işte. Düşünüp anlarsınız diye. Anlamazsanız da hadi son mesajı siz atmış olun, çapsız ve anlamsız yaklaşımınızla daha fazla muhattap olmak zorunda kalmayayım. Sizin mesajınızdan sonra yanıt yazmayacağım. Bu da benden size 23 Nisan kıyağı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 21 Nisan 2018; 17:48:56 >

• Aynı adam benim başlığı da lekelemiş. Sen yine iyi dayanmışsın. Satış oranın kaçtan %70?
  • itemler betable olmadığı için (taşlı legion arcanalar) arkadaşın dediği gibi fiyatı düşüyor maalesef.ve arcana dota 2 store'da 129 tl toplu ve tekil alımlarda 95 tl'ye bugune kadar 30+ arcana satın almışımdır.

1500+ TL'lik toplu alımda güzel oran belirleyebilirsek toplu alım yapabilirim hocam.

iyi günler
  • CAFOz kullanıcısına yanıt
    Alacak kişinin bet için alıp almaması beni ilgilendirmiyor. Ben zaten bet için süper item'lar, taşlar da bet'te değerlidir gibi bir iddiada bulunmadım.

Güzel oran genelde alıcı için kârlı, satıcı için zararlı oran demek olduğundan ve 1500 ya da 150 bin fark etmediğinden oran aynı. Ben alıcıya göre fiyat/oran belirlemem, alıcı kesesine uyarsa gelir, bu orandan alır gider.

Niyeyse bizde alacağı ürünü kötüleme huyu var. Bütçene uymuyorsa almazsın. Almayı düşündüğün şeyi bütçene uydurmaya çalışmazsın.
  • itemler güzel çeşit bol ama bende para yok, hayırlı satışlar =)
  • psikozg kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Tanışıklığımız olsa istediğiniz item'ı verirdim, kullanırdınız. Zaten geçen senenin TI'sinden beri oyunu oynamıyorum.

Ben de 8 yıl kadar DotA 1, 4-5 yıl kadar da DotA 2 oynadıktan ve temel ihtiyaçlar ile hedeflere bütçe ayırdıktan sonra item'ları almıştım. Siz de alırsınız ileri zamanda, canınızı sıkmayın.
  • itemlar gerçekten fena , çok iyi , tebrikler. arayana hazine gibi.
    iyi bir araba parası çıkar herhalde :))
    ömrümüzü yedi bu oyun 15 sene oldu galiba. çocuk olunca pek giremiyorum artık bende.
  • Hellcast kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun.

Son dönem araba fiyatlarını göz önünde bulundurursak araba parası işi hayal oldu :)

Ben de oynamayı birbuçuk sene önce bıraktım, ondan önce benim de oyuna ilk bulaşmam sanırım 16-17 yıl önce Dota 1 ile olmuştu. Çok güzel arkadaşlıklar, çok komik muhabbetler, çok eğlenceli anlar yaşadık. Artık oyuna pek zaman ayıramıyorum, ayırdığımda da FPS ve daha sakin oyunları tercih ediyorum. Yaşlanmışım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.