Şimdi Ara

SATILIK DRAGON FABLE ŞİFRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAŞLIKDA DEDİĞİM GİBİ DF(DRAGON FABLE)ŞİFREMİ SATIYORUM VE O SİZE VERECEĞİM ŞİFREDE 3 ADET CLASS VAR(WARRİOR,MAGE,ROGUE) HEPSİ 29 LVL İŞTE O ŞİFRENİN RESMİ (RESİM BİRAZ KÖTÜ GÖRÜNEBİLİR AMA LVL LERİ NİCKİN ALTINDA YAZDIĞI İÇİN BİR SORUN ÇIKACAĞINI SANMIYORUM İŞTE O SS(RESİM ) :

DEEP NOT:ŞİFRE KARŞILIĞI B.İTEFİGHT,POKEMON,VEYA CP (CLUB PENGUİN,MEMBER) ŞİFRESİ İSTİYORUM İLGİLENENLERE DUYURULUR

DEEP NOT2:EĞER BU ŞİFREYİ SATARSAM İLK DEFA BU SİTEDE DF NİN HİLELERİNİ YAZACAĞIM AMA İLK ÖNCE BU ŞİFRENİN SATILMASINI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdCrAtEr12 -- 26 Mayıs 2007; 23:33:28 >

• Bu Forumda Hile Hack gibi şeylerin anlatılması açıklanması Yasaktır o yüzden yazamassın
  • buda kapak olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc_knight

buda kapak olsun

hayır kapak olmasın çünkü ben sizin iyiliğiniz için banlanmayı göze aldım oyüzden yazdım onu je şimdi siz diyeceksiniz adminler görür görmez siler onun cvpbida çok basit artık şans eseri okuyan okur okuyamayanda şansına küser anladınızmı olayı
  • hala şifreni söylemedin ama ben sana söylediim hadiiiiiiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meww

hala şifreni söylemedin ama ben sana söylediim hadiiiiiiiii

ne şifresi yaw bana şifre mifre gelmedi
  • sana pokemon şifresini pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer hala gelmedidiyosan seni tüm donanım habere rezil ederim ona göre
  • ya git şu konudan bana mesaj falan gelmedi post kasmak için girme benim konuma

• yeniden gönderdim
  • heh şöyle yaw adamgibi şifreyi falan ver bende veririm ne var 3 tane 29 lvl df şifresi yapmakda bi şifre için ben kimseyi kırmam
  • şifreyi aldığında buraya yazda konuyu kapatayım

• quote:

Orjinalden alıntı: WARYO

Bu Forumda Hile Hack gibi şeylerin anlatılması açıklanması Yasaktır o yüzden yazamassın

HakLı + kapaq
  • ben isterim tabi verirsen sana 5 tane cluppenguin paralı üye versem olurmu
  • yuh konun açılış tarihine baksanıza hem o şifreyi sattı bile o adam ulTRaman e sattı siz daha konuyu upluyosunuz
  • ben sana 5-6 tane üyelik veriim 29 lvl 3 char mevcut olan. hack charlarla bişi yapamazsın ama alanlar olursa artık bilemem :D hileleri bende yaziim sorun diil ama forumda hile yasak!!!!!!
  • Abicim satılık hesap 3 tane lvl 29 + hepsinde doom weapons ların tümüde var yani hepsi set gibi ama bana amulet alacak birisine bveririm bu hesabu ayruca dragon coins' de olur...Hehee

• quote:

Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE

quote:

Orjinalden alıntı: WARYO

Bu Forumda Hile Hack gibi şeylerin anlatılması açıklanması Yasaktır o yüzden yazamassın

HakLı + kapaq

hadi len sipop teqerleği
    adamın biri tek çakmayı yazmıştı ya
    sipop teqerleğiiiiiiiiiii
    komik bi söz:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.