Şimdi Ara

SATILIK EKRANI ARIZALI LG G2 VE GALAXY NOTE 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK EKRANI ARIZALI LG G2 VE GALAXY NOTE 2
    elimde ekranı arızalı galaxy note 2 ve lg g2 telefon mevcut. NOTE 2 telefonun ekran fiyatı eminönü tahtakalede 70 ile 75 ş arası satılmaktadır cihazın rengi beyazdır 5 dolara 0 kasa satılıyor 3 dolara kapağı satılıyor pili hafif şişkin isteyen 5 dolara orjinal pilide bulabilir benim aldığım fiyat budur başka bir sorunu yok yüzde yüz emin değilim fakat telefon tamirci arkadaşımın verdiği bilgiye göre konuşuyorum bana veren kişi kullanırken bir sıkıntı olmadığını söyledi bu konu hakkında verebileceğim bilgi bu yaptırılıp temiz bir şekilde kullanılabilir toplam maliyeti 300 ile 350 tl arasında çıkıyor belki daha uyguna yaptırabilirsiniz
    ayrıca elimde 3 gb ve 32 gb dahili belleği olan lg g2 telefon mevcut telefon rom atılması sonucu ekran ve görüntü gitti şebekede yazılımdan dolayı sorun çıkabiliyor ama uğraşılınca yapılıyor çok yaptıran gördüm benim zamanım yok ve uğraşamıyorum cihaz toplama olan cihazlardan ls 800 lü bir model olması lazım ama kamerası ve işlemcisi aynı bordunda bir sıkıntı yok yazılımdan sonra açılmıyor ekran fiyatı tahtakalede 45 ile 55 dolar arasında bulunabiliyor lg g2 cihaz siyah renklidir herşeyi açıkça yazdım bana tekrar şu şöyle mi bu böylemi diye soru sormayın sadece yaptırmak ve uğraşmak için almak isteyenler iletişime geçsin takas elinde uygun fiyatlı sorunsuz 5+1 ses sistemi ile olabilir pazarlık yok satış tercihim istanbul içidir istanbul dışı kargoyu kendim karşılarım
    FİYATLAR :
    NOTE 2 : 150 TL
    LG G2 : 100 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürün MrKnight nicli arkadaşımıza satılmıştır

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.