Şimdi Ara

Satılık ekranı kırık Z2 280 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazim fonksiyonel açıdan sorunsuzdur. Bir kaç gün evvel ekranı kırıldığı için kendime yeni telefon aldım. Faturası kutusu ve faturasını yanında verilen. 15 temmuz 2017 ye kadar kvk garantisi devam ediyor. Satış fiyatı 280 tl dir.
     Satılık ekranı kırık Z2 280 tl Satılık ekranı kırık Z2 280 tl Satılık ekranı kırık Z2 280 tl Satılık ekranı kırık Z2 280 tl Satılık ekranı kırık Z2 280 tl Satılık ekranı kırık Z2 280 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• nasıl kırdın ekranı
  • Ekranı ters şekilde koltukta duruyordu. Koltuğun arkası pencere. 1 yaşındaki kızım da koltuğun ustunde pencereden dışarıyı izliyordu. Birden durduğu yerden hamle yaptı. Bende dusmesin diye dizimle koltuğa bastım. Çit diye bi ses geldi. Telefon yüzüstü olduğundan "yok canım ekran kırılmamıştır" dedim. Telefonu elime alınca acı gerçekle yüzleştim.

Daha evvel maksimum 6 ayda bir telefon değiştirirken z2 den sonra hiç düşünmemiştim değişikliği. İnan bugün telefonun fotoğraflarını çekmek için elime alınca içim cız etti. Çok sevmiştim :). Bu yazıyı general mobile 5 plus cihazimdan yazıyorum. Çok pismanim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tods -- 21 Ekim 2016; 22:39:52 >

• Hocam hayırlı satışlar, fiyat konusunda yardımcı olma imkanınız olursa talibim cihaza,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flasource kullanıcısına yanıt
    Pm yolladim

• pm yolladım
  • Barış hocama gösterdiği ilgi ve nezaket için teşekkür ederim, forumda hep altını çizerek belirtiyorum, ticaret alışveriş bir yana böyle güzel arkadaşlıklar dostluklar edinmek en güzel kazanç benim için, kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum. Saygılarımla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek hocam. Herşey karsilikli. Degerli goruslerin icin teşekkür ederim. Bende tekrar buradan hayirli olsun diyorum. Gule gule kullan.

• Hayırlısı olsun sanırım telefon satıldı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.