Şimdi Ara

Satılık Ekstralı 2004 VW Bora Pacific

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hız sabitleyici, Türkçe sesli grafik ekran park sensörü köpek balığı sırtı anten ekstraları.
    Düzenli oya koruma Sonax ta yapıldı ve her hafta cilalı yıkaması tarafımdan yapıldı.
    Sigara içilmemiş temiz öğretmenden.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-special-bora-pacific-plus-183742750/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinmb407 -- 19 Kasım 2014; 10:36:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efendi-biri

Bu mesaj silindi.
    Güncellenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinmb407

Güncellenmiştir.

Alıntıları Göster
    Yok mu Bora almak isteyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendi-biri

ordaki detayları buraya da yazmanız gerekiyor. Forum kuralıdır. Lütfen gümcelleyin.

Oldu mu istediğiniz gibi.
  • Araç güzel fiyatta fena değil passat düşünmesem kaçırmazdım hocam, hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan Sürme

Araç güzel fiyatta fena değil passat düşünmesem kaçırmazdım hocam, hayırlı satışlar.

Teşekkür ettim. Kendi kişisel emeğim çoktur. Hız sabitleyicisini bile kendim taktım.
  • Güncel ikram yapacağım.
  • metinmb407 M kullanıcısına yanıt
    öncelikle arabanız resimlerde cok güzel detalı bir şekilde olanı olmayanı yamışsınız samiyetiniz içinde tesekkur ederim ayrıca... iki yadır araç arıyorum bulundugum ilçe küçük olduğu için şehir dışına cıkmam gerekiyor.. iki üç tane araca gittim hayal kırıklıgıyla geri döndüm.. sizin arabanızda böyle bir sey olmucagını umuyorum sadce fiyat biraz abartılı gibi geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter844

öncelikle arabanız resimlerde cok güzel detalı bir şekilde olanı olmayanı yamışsınız samiyetiniz içinde tesekkur ederim ayrıca... iki yadır araç arıyorum bulundugum ilçe küçük olduğu için şehir dışına cıkmam gerekiyor.. iki üç tane araca gittim hayal kırıklıgıyla geri döndüm.. sizin arabanızda böyle bir sey olmucagını umuyorum sadce fiyat biraz abartılı gibi geldi...

Duşunceniz için teşekkür ederim. Malum piyasa alt üst durumda. Şu an en boş Borayı da geçtim 99-2000-2001 Bora ya
    benim istediğim fiyattan daha çok isteniyor. Ayrıca pazarlık mevcut ustad. İlana 26 yazdık diye o kadar fiyat istemeyiz.
    Sanayi ustalarına, yakın arkadaşlarıma falan sordum fiyat nasıl diye. Fiyatın piyasaya göre ederi dediler. 250 lira
    dan fazla pazarlık etme diyen bile oldu samimiyetimle soyluyorum. İlanda yazdıklarımı samimi bulduysanız bu yazdıklarımı
    da samimi bulursunuz umarım. 250 liradan fazla pazarlık etmem de demiyorum yanlış anlaşılmasın. Duşunurseniz arayın
    detaylı görüşelim. Bulunduğunuz il ilçe neresi acaba? Eğerki anlaşırsak sizi Ayder yaylasına çıkartırım, hediyelik çayınız,
    muhlamalık peyniriniz, mısır ununuz da benden ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinmb407 -- 26 Kasım 2014; 13:14:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beter844

Duşunceniz için teşekkür ederim. Malum piyasa alt üst durumda. Şu an en boş Borayı da geçtim 99-2000-2001 Bora ya
    benim istediğim fiyattan daha çok isteniyor. Ayrıca pazarlık mevcut ustad. İlana 26 yazdık diye o kadar fiyat istemeyiz.
    Sanayi ustalarına, yakın arkadaşlarıma falan sordum fiyat nasıl diye. Fiyatın piyasaya göre ederi dediler. 250 lira
    dan fazla pazarlık etme diyen bile oldu samimiyetimle soyluyorum. İlanda yazdıklarımı samimi bulduysanız bu yazdıklarımı
    da samimi bulursunuz umarım. 250 liradan fazla pazarlık etmem de demiyorum yanlış anlaşılmasın. Duşunurseniz arayın
    detaylı görüşelim. Bulunduğunuz il ilçe neresi acaba? Eğerki anlaşırsak sizi Ayder yaylasına çıkartırım, hediyelik çayınız,
    muhlamalık peyniriniz, mısır ununuz da benden ;)
    Güncel 25500

• quote:

Güncel 25500

Alıntıları Göster
    Güncel. İkramımız olacaktır.
  • Güncel.
  • Güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinmb407 -- 4 Kasım 2014; 21:07:50 >
  • metinmb407 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız satabildiniz mi aracınızı merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay-bey

Hocam ne yaptınız satabildiniz mi aracınızı merak ettim
    Fiyatı duştuğumden beri çok arayan oldu. Memleketten komşumun eniştesi ile anlaşmıştım.
    İki gün bekledim gelen aramalarıda geri çevirdim. Adamın ev alma işi çıktı ve vazgeçti.
    Kesin alacağım diye de söz verdi. İki kere de komşumu araya sokarak pazarlığın ustune bir pazarlık daha ettik.
    alacağım arabadan da etti beni. Sıfır Astra alacaktım kampanyadan kampanya bitti. O yüzden satışa devam.
  • Hayırli satişlar kardeşim..
  • Ooo kimleri görüyorum :) sağ olasın.
  • quote:

Ooo kimleri görüyorum :) sağ olasın.
    Millete iyilik yaptıkça öldürdüler.
  • quote:

Millete iyilik yaptıkça öldürdüler.

Alıntıları Göster
    Güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinmb407 -- 6 Kasım 2014; 18:52:51 >
  • Gunceldir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.