Şimdi Ara

2. el aranıyor Grand Vitara 2.0 JLX-AL 2007-2008 model Otm Vites

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toplamda 42000 TL param var. Suzuki Grand Vitara düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla 2. el piyasası uçmuş malum sitede adam komple değişmiş araca 47000 gibi fiyatlar çekiyor. Sizce 120bin km altı bir suzuki grand vitara'nın piyasa değeri ne olmalıdır? Bunun dışında bu paraya önerebileceğiniz araçlar nedir? Ankarada yaşıyorum nerede gidip alma imkanım var malum sitedeki araçlar dışında? Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim

Dip Not:E-devlet üzerinden baktım bu adam Rehin durumdaki aracı satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 25 Temmuz 2015; 21:34:47 >

• Arkadaşlar çevrenizde böyle varsa araç lütfen benimle iletişime geçin temiz araç arıyorum.
  • 2005 model grand vitara 5 kapı 127000 kmde otomatik aracımı 2014 yılında sattım tek parça çamurluk boyalıydı triger zinciri değişimi dahil bütün bakımlarını yaptırmıştım, 1 sene önce 31500 liraya verdim, aracın kasko değer bedeli 29 bin lira şu anda aynı modelde araçlara bakıyorum 40-56 arası allah ne verdiyse fiyat yazmışlar böyle piyasa olmaz kasko değer bedellerini iyi inceleyin 29 bin liralık bir araca 56 bin verdiğinizde arada 27 bin lira fark var 3 olur 5 olur ama bu kadar abartılı fiyatta yazılmaz bence, 2006 modeller 36 bin 2007 ler 42 bin civarında kasko değerleri var istenen fiyatlara aldanmamak lazım
  • Konu günceldir arkadaşlar bu aralar Vitaralarda fiyatlar düşmeye başladı valla oh mis :D Ama hala arayıştayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Konu günceldir arkadaşlar bu aralar Vitaralarda fiyatlar düşmeye başladı valla oh mis :D Ama hala arayıştayız

balon şişkınlık halıyle alan olmayınca düşer, 2015 modellerı gelınce dahada duşecektır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.