Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SAMSUNG EP-P5400T ŞARJ CİHAZI (GRİ) (SATILDI) Satın Al 14 Mart 2023 22:05 1 1 SATILIK SAMSUNG EP-P5400T ŞARJ CİHAZI (GRİ) (SATILDI) Merhaba,Telefonum ile beraber gelen bu şarj cihazını açmadan satmak istiyorum. 13.01.2023 üretim tarihine sahip. Takas düşünmüyorum. Havale ya da eft yaptığınız gün alıcı ödemeli olarak ürününüzü kargolarım.İçindekiler- Kablosuz şarj cihazı- Güç adaptörü pd 25w ta- Usb type c den type c ye 1m kabloSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 SES KARTI SATILIK ARCHER C80 | AC1900 KABLOSUZ MU-MIMO WI-FI ROUTER [SATILDI] SATILIK ASUS ROG STRIX XG279Q 27" 170HZ 1MS MONİTÖR (SATILDI) SATILIK 3 X PHANTEKS HALOS DIGITAL FRAME(140MM)