Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık veya Takaslık Evga 1080 FTW ve Asus Rog Strix 1070 Ti Satın Al 28 Ekim 2022 09:22 1 1 Satılık veya Takaslık Evga 1080 FTW ve Asus Rog Strix 1070 Ti Bu kartları yükseltmek için satıyorum. Fiyatlarda pazarlık payı yoktur. Takasta da aynı fiyatlar geçerli olacaktır. İstediğim kartlar 3070, 3070 Ti, 3080, 3080 Ti. Marka tercihim öncelikli olarak Msi ve Evga fakat diğerlerini de değerlendirebilirim. Gerekirse istediğiniz bir veya iki kartın üstüne nakit verebilirim1-) EVGA GeForce GTX 1080 FTW modeli kartım GTX 1080ler arasında en iyilerinden biridir. Tamamen oyun amaçlı kullanılmış olup deneme amacıyla bile mining yapılmamıştır. Benchmark testinde görüleceği üzere GTX 1080 ortalama benchi %106 iken kartım %113-118 civarı vermektedir. Furmarkda 8x MSAA’da 72-73 dereceyi geçmemektedir. Bu değerler normal kabul edilir. Siz de istediğiniz testi yapabilirsiniz. Kart vatandan alındı kutusu ve faturası bulunmaktadır. Lokasyon AnkaraFiyat: 4000 TL2-) Asus Rog Strix 1070 Ti model kartım 1080e yakın performans veriyor. 3 fanlı ve soğutma bloğu büyük olduğundan 1080 kadar ısınmıyor furmarkta 8x MSAA’da maksimum 62-63 dereceyi gördü. Malesef kutusu faturası bulunmuyor. Kartta oyunların bazı sahnelerinde oluşan hafif bir coil whine mevcut. Bundan önce kullandığım asus cerberus 1070de de mevcuttu eski asus kartlarda kronik bir sorun. Ben sorun etmeden kullanıyordum.Fiyat: 3500 __________________________________________________________________________________Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Corsair iCUE 220T RGB Airflow Beyaz Kasa Satılık veya Takaslık Evga 1080 FTW ve Asus Rog Strix 1070 Ti