Şimdi Ara

@@@@ Satılık Extreme İşlemci @@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç ay önce aldığım Core2 Extreme X6800 işlemcimi 1500 YTL satıyorum.İşlemcide en ufak zarar yoktur kutulu ve soğutuculudur.Bir kere o/c yaptım 3.8 GHZ çıktı ısı 35 dereceydi.Garantili faturalıdır.

Temiz yada hiç kullanılmamış PS3 ile takas olur.

Forumla fazla ilgilenemediğim için PM'den isteğinizi söyleyip msn verebilirisiniz.

Resimler temsilidir.

İşlemcide çarpan kilidi bulunamamaktadır en iyi dual core işlemcidir.Oyunlarda en yüksek performansı bu işlemci veriyor.

NOT:Bu ilan birkaç gün içerisinde kalkabilir.Düşünenler benimle önceden tems kurmaları iyi olur.En azından satıştan çekersem veya tekrar satışa koyarsam öncelik pm atanların olur.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 5 Temmuz 2007; 22:07:18 >

• YORUMA AÇIK DEĞİL DİYOSUN AMA FORUMDA X6800 İŞLEMCİ 550YTL YE 1-2 HAFTA ÖNCE SATILDI..

BU ARADA 22 TEMMUZDA 300$ ALTINA E6850 ÇIKACAK 3GHZ VE 1333MHZ FSB DEFAULT HALDE X6800 DEN HIZLI..
  • x6800 550 ytl yemi satıldı ciddimi süper yaawww fiyatı elinde olupta satmak isteyen varsa alabilirim x6700 de olabilir ozaman x 6700 e 400-450 verebilirim eğer x6800 550 ye gittiyse süper fiyat arkadaşlar fiyatta anlaşırsak elinizde satmak istediğiniz extreme işlemci varsa alabilrim ama bu kadar uygunsa
  • birde pm attım arkadaşım
  • Bu cpu-z deki işlemcinin sonunda (ES) yazıyo. engineering sample mı ürün yoksa cpu-z başka işlemcininmi?
    bu işte var bi iş ama ne?
  • Yok arkadaşım resim temsilidir dedim ya.

EDİT.: ekledim buradaki benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 4 Temmuz 2007; 17:51:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

YORUMA AÇIK DEĞİL DİYOSUN AMA FORUMDA X6800 İŞLEMCİ 550YTL YE 1-2 HAFTA ÖNCE SATILDI..

BU ARADA 22 TEMMUZDA 300$ ALTINA E6850 ÇIKACAK 3GHZ VE 1333MHZ FSB DEFAULT HALDE X6800 DEN HIZLI..

Arkadaşım satılan TR'den garantili ve hiç bir şekilkde yontulmamış vede o/c yapılmamış modelmiydi.Banada öyle bir satış geliyor ama bildiğim kadarıyla üstündeki ısı emici plakayı bakıra kadar yontmuşlardı allah aşkına o garantili olur mu?

Bu arada dediğin işlemci düz model ben extreme edition serisini veriyorum Extreme Editionlarda çarpan kilidi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 4 Temmuz 2007; 17:59:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık işlemci+ anakart
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 550 YTL ye kim satmış aratayım dedim ama bir arkadaş biliyormuş. ondan alıntı

quote:

Orjinalden alıntı: tosunermc

550 ytl ye satılmış olan işlemci es tir yani mühendislik örneği, mühendislik örneklerin satılması ve alınması üreticiler tarafından hiç te hoş karşılanmaz ve bununla beraber üreticiler bu konuya cok hassas bir sekilde yaklasmaktadır.
    Recep 'in satmakta olduğu işlemci Retail yani son kullanıcılara satılmak üzere intel tarafından satışı yapılan işlemcidir.
    Bununla beraber hala es ile retail versiyonu kıyaslayacağım derseniz es lerin cogu b0 ve b1 kodludur ve b1 kodlular özellikle b2 kodlu retail işlemcilere göre yavaştır. Herhalde buna itiraz edebilecek biri çıkmaz:)

http://img181.imageshack.us/img181/2154/intel22temmuzjb7.png

buyrun indirimler ben burada nedesen x6800 u goremiyorum.
    6850 ile 6800 u kıyaslayacak olursanız 6850 çarpan kilidi olmayan bir işlemcidir ve 6850 ler 6800 e göre yavaş bir işlemcidir. Bakınız tüm dunya rekorları neden x6800 ile alınmıştır. (çok çekirdeğe destek veren bütün programlar)

@ahmetsen işlemcini yurtdışından aldığın için sende qx6700 lerle x6800 lerin fiyatının aynı seviyelerde hattawww.newgegg. com adresinde x6800 ün qx6700 den 9 $ daha pahalı oldugunu biliyorsundur.İşlemcini 714$ a budurmda cok iyi satmış oluyorsun.

şimdiden söyleyeyim qx6700 un fiyatları dusuk ve onunda çarpanı acık diyecekler için, Qx6700 ler cache fazlalığı ve çekirdek sayısı sebebiyle x6800 lere göre cok daha fazla ısınmaktadır. Forumda Qx6700 ler tek kademe gaz soğutma ile max 4200 mhz lerde stabil kalabilirken, x6800 lerle bu değerler 4700 mhz seviyesine cıkabilmektedir.

Uzun sözün kısası eğer gercekten uç noktalarda overclock yapmak istiyorsanız işlemci budur. Tum Oc takımlarının iyi kodlu bir x6800 u ve iyi kodlu bir qx6700 u vardır. Buyrun size bir x6800 de bizden

Satan arkadaş ES satmış.

• hocam o işlemcinin 550 ye satılmasısna sebep olan arkadaşta benim aslında, satan arkadaş bu forumdan free man nickli arkadaş, sebebine gelince ben QX6700 işlemcimi ona 950 ye sattım, oda doğal olarak elindekini çıkartmak için böyle bir fiyata sattı bu arada benim sattığım işlemcinin kalitesi ortada ve fiyatıda belli, ben bu ürünü yurt dışından sıfır olarak aldım, garanti olayına gelince intel gibi bir firma uluslar arası bir firma olduğundan dolayı garanti olayı o kadarda zor bişi değil, işlemcinin kutusu elinizde mevcut olsun ürünün herhangi bir arızasında işlemciyi intele direk gönderip yerine yenisini alabilirsiniz, bu garanti olayını gözünüzde o kadar da büyütüp fiyatlarıda bi okadar arttırmanın anlamı yok, piyasa şartları belli ki siz bu ürünü bu fiyata değil donanım haberde hiç bir sitede bu fiyata satamazsınız, zaten gerçekten satma gibi bir amacınız olsa satış fiyatınız dört haneli olmazdı bu ilan sadece burda tartışma ortamı yaratır yani asıl amacından çok uzak bir ilan olmuş olur gerçekten satma amacınız varsa fiyatta epey bir indirip yapınki satılsın, yok indirim yapmam diyorsanız satış olmaz gibi bişi

• Satılmazsa durur elimde bir yerden para alacağım zaten ama alana kadar satılırsa satılır.Extreme işlemci bir zararı yok çok rahat 5.0GHZ bile çıkarırım istesem sizin bahsettiğiniz gibi yurtdışına gönder geri bekle bana ters geliyor zaten bu işi sevseydim yurtdışından alırdım.Birde QX6700 çok ısınıyor alanlar birbir vazgeçiyor.X6800 işlemci hem az ısınıyor hemde çok iyi o/c potansiyeline sahip.Bu işlemcinin şuanki fiyatına bakarsak bence gayet makul fiyat üstelik yurtiçi garantili.Size önemsiz gelebilir ama bir insan bir malı alınca ilk önce yurtiçinden garantili olmasına bakar yoksa yurtdışından gelenler bu kadar düşük fiyatlara gitmez.

Ölü fiyata düşürmek isteyenler çoğaldı forumda sen 550 satmışsın ben bu fiayttan istiyorum.Sen çok zarar etmeyi göze almışsın ben alamam satılırsa zaten bu işin ehlileri bilenleri alır sıfır niteliğinde bir işlemciyide 3/1 fiyatına satacak değilim.Alan alır almayan almaz.Zorla satmıyorum.Birde bu konuyu daha fazla uzatma istersen bence sen çok zarar ettirmişsin arkadaşına.Bu işlemci şuanda oyunlarda en yüksek performansı elde edeceğin işlemcidir 550YTL gibi bir rakama çarpan kilidi olmayan o/c ustası bir işlemci satmam.PC'den çok ps3 alacağım için ona hazırlık yapıyordum yoksa yine işlemci al deseler en iyisi hangisi deseler ben yine X6800 derim.Daha öbür işlemciler piyasada yok ve ne koşullarda satılacağınıda bilmiyoruz.Birde günün şartları ne getirir bilemeyiz.

BİRDE ARKADAŞA SATTIRDIĞIN İŞLEMCİ ES'MİŞ ONUN EDERİ O ZATEN.

BU KADAR YORUM YETER BU SAYFAYA İLGİLENEN ARKADAŞLAR ALMAK İSTEYENLER MESAJ YAZABİLİR BUNDAN SONRA BOŞ KONUŞANLAR ŞİKAYET EDİLECEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 5 Temmuz 2007; 14:07:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.