Şimdi Ara

SATILIK FAN DEVİR SAATLİ VE FAN KOTROLCÜLÜ GENİŞ KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Kullanmakta olduğum bilgisayar kasasını daha ucuz bir kasa kullanacağımdan satmaya karar verdim. Kasa ünlü bir markaya aittir fakat marka modelini hatırlamıyorum (aramızdan bilenler mutlaka çıkar ve marka model bilgisini yazmanızı rica ediyorum).
    Ekran kartı için nasıl ölçüleceğini bilmiyorum ama 34-36 cmlik ekran kartı çok rahat sığar. 4x5.25 3x3.5 disk takılabiliniyor
    Hdd kızağı çıkabilmekte, arkada 9cmlik fan ve ön tarafında ekranı bulunmakta. Ekrana 4 adet fan bağlanabilmekte(fan devir özelliği var) ve 2 adet termometresi bulunmakta. Saat ve alarmınıda kullanabilirsiniz. Kasa ağırdır, teneke değildir.
    Kasanın her özelliği sorunsuz ve eksiksiz çalışmakta. Fiyatı 200Tl'dir.(psu hariç fan dahildir)
    SATILIK FAN DEVİR SAATLİ VE FAN KOTROLCÜLÜ GENİŞ KASA SATILIK FAN DEVİR SAATLİ VE FAN KOTROLCÜLÜ GENİŞ KASA
    SATILIK FAN DEVİR SAATLİ VE FAN KOTROLCÜLÜ GENİŞ KASASATILIK FAN DEVİR SAATLİ VE FAN KOTROLCÜLÜ GENİŞ KASA
    SATILIK FAN DEVİR SAATLİ VE FAN KOTROLCÜLÜ GENİŞ KASA SATILIK FAN DEVİR SAATLİ VE FAN KOTROLCÜLÜ GENİŞ KASA
    SATILIK FAN DEVİR SAATLİ VE FAN KOTROLCÜLÜ GENİŞ KASA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St_arican -- 10 Ağustos 2021; 20:9:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.