Bildirim
SATILIK FOCAL CUSTOM IC 108 HOPARLÖR
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Resimleri var mı ürünlerin? herhangi bir kusur sorun mevcutmudur? birde 2 adet alırsak son ne olur? -
hocam merhaba elimde iki adet kaldı bu ürünlerinde dış plastik kasaları yok.
sahibinden com da ilan numarası 750205314 ikisini 400 e vereceğim.
resimlerde var bakarsın uygun olursa arayabilirsin. -
Gördüm hocam ama bu kalanlar sanırım biraz yedek parça niyetine satılık zira kasa yok, kablo kopuk yazmışsınız, resimlerden hangi kablonun koptuğu veya tweeter da parmak izi veya göçük olup olmadığı da anlaşılmıyor tam olarak. -
hocam selamlar ürünler yedek parça değiller twetlerde parmak izi yok.quote:
Orijinalden alıntı: Di Renovatio
Gördüm hocam ama bu kalanlar sanırım biraz yedek parça niyetine satılık zira kasa yok, kablo kopuk yazmışsınız, resimlerden hangi kablonun koptuğu veya tweeter da parmak izi veya göçük olup olmadığı da anlaşılmıyor tam olarak.
iki tane kablo kopuk ama bunlar onarılır.
istersen bende onarabilirim.
kasa durumu ise bunu söken eleman kasayı almayı unutmuş.
o sebeple kasası yok. -
istanbul ikitelliye yakın isen bi yerde buluşup ürünleri kontol edebilirsinde.quote:
Orijinalden alıntı: Di Renovatio
Gördüm hocam ama bu kalanlar sanırım biraz yedek parça niyetine satılık zira kasa yok, kablo kopuk yazmışsınız, resimlerden hangi kablonun koptuğu veya tweeter da parmak izi veya göçük olup olmadığı da anlaşılmıyor tam olarak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X