Şimdi Ara

Satılık Focus Ghia Değişensiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2001 model ford focus ghia arabam satılıktır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-full-ghia-213301225/detay/

ilan no: 213301225

aracım değişensiz bi kaç parça boya vardır.kaza kaydı hasar kaydı yoktur.plaka açık.

• Siz uçmuşsunuz hocam. 2001 boyalı focusa 24.500. piyasanın neden durgun olduğu belli. hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiliano89

Siz uçmuşsunuz hocam. 2001 boyalı focusa 24.500. piyasanın neden durgun olduğu belli. hayırlı satışlar.
    Herkes bindiği arabayı ferrari sanıyor o yüzden fiyatlar böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Herkes bindiği arabayı ferrari sanıyor o yüzden fiyatlar böyle.

Alıntıları Göster
    14 yaşındaki arabaya 24.500 öyle mi!
  • 16 bin vereyim
  • İkinci el araç almayı düşünüyordum ancak bu şartlarda güvenilir bir tanıdıktan olmadığı sürece b sınıfı da olsa 0 km alacağım.
  • 22 ye satılır. Vw fiyatları böyle yaptı piyasayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

22 ye satılır. Vw fiyatları böyle yaptı piyasayı
    Ghia da dijital klima olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum Fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlogz

Ghia da dijital klima olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum Fiyat

Alıntıları Göster
    siz uçmaları görmemişsiniz herhalde arkadaşlar.internet piyasasında gezin bakalım fiyatlar nasıl.bide sıfır araba fiyatlarını inceleyen yüzde kaç geldi. focus un en çok tutulan modelinde orjinal km değişensiz bu modelde expertiz raporlu bu fiyat tan aşağı bulursanız haber verin ben bi tane daha alıcam. bu model digital klima değil soran arkadaşım.bu manuel modeli.ayrıca çok ta önemli değil manuel olması amaç içerisini soğutmak değilmi zaten..

• 2006 Model Nisan 2017'ye kadar mıayeneli 1.6 TDCI Trend orijinal 127.000 km'de değişen yok sadece sağ ön kapı da ve sağ arka çamurlukta lokal boyası olan,gümüş grisi 850 TL+357 TL Toplamda 1207 TL'lik iki adet ufak hasar kayıtlı manuel vites Sedan FORD FOCUS tarafımdan cuma günü Edirne'ye 26.500'e satılmıştır.Ghia değil ne olursa olsun 2001'ine ve benzinlisine 24.500 isteyenlere selam olsun.2001 model olan bu aracın ghia olması hasebiyle en fazla edeceği rakam ise 17-18.000 liradır.18.000 üstüne ise kocaman bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 29 Haziran 2015; 2:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih3688

2006 Model Nisan 2017'ye kadar mıayeneli 1.6 TDCI Trend orijinal 127.000 km'de değişen yok sadece sağ ön kapı da ve sağ arka çamurlukta lokal boyası olan,gümüş grisi 850 TL+357 TL Toplamda 1207 TL'lik iki adet ufak hasar kayıtlı manuel vites FORD FOCUS tarafımdan cuma günü Edirne'ye 26.500'e satılmıştır.Ghia değil ne olursa olsun 2001'ine ve benzinlisine 24.500 isteyenlere selam olsun...

Keske haberim olsaydi melih alabiledim
  • Piyasa aşırı pahalı daha bugün 2001 model golfümü satılığa çıkardım 28500 ye baya bi arayan oldu expertize götürdüğümüzde almaya gelen eleman dedi sunrofsuz temiz bi tane bulmuş satıcı 35000 istemiş 2001 model diyip geçmeyin araba var araba var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

2006 Model Nisan 2017'ye kadar mıayeneli 1.6 TDCI Trend orijinal 127.000 km'de değişen yok sadece sağ ön kapı da ve sağ arka çamurlukta lokal boyası olan,gümüş grisi 850 TL+357 TL Toplamda 1207 TL'lik iki adet ufak hasar kayıtlı manuel vites FORD FOCUS tarafımdan cuma günü Edirne'ye 26.500'e satılmıştır.Ghia değil ne olursa olsun 2001'ine ve benzinlisine 24.500 isteyenlere selam olsun...

Keske haberim olsaydi melih alabiledim

Hocam salı günü arabayı ben satın aldım,ufak tefek eksiklikleri vardı tamamladım,perşembe akşamı malum siteye 27.000 liradan ilana koydum koyar koymaz edirnede ki vatandaş beni aradı telefonda pazarlığımızı yaptık ve yarın sabah yola çıkıyorum sakın satma dedi cuma sabahı 10.00'da edirneden istanbula geldi araca baktırdı 11.00'de de noter yaptık sonra aracı aldı götürdü.Anlayacağın hocam buraya ilan vermeme gerek bile kalmadı.Umduğumdan da çok hızlı bir satış oldu.Şu demek oluyor ki benim nezdimde doğru fiyatlı temiz olan her aracın maksimum satılma süresi 1 hafta 10 gündür,
    şayet o süreçlerde satılmıyorsa satıcı bir durup düşünmeli ya da hakikaten piyasa bitiktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 29 Haziran 2015; 0:02:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

Piyasa aşırı pahalı daha bugün 2001 model golfümü satılığa çıkardım 28500 ye baya bi arayan oldu expertize götürdüğümüzde almaya gelen eleman dedi sunrofsuz temiz bi tane bulmuş satıcı 35000 istemiş 2001 model diyip geçmeyin araba var araba var

Evet araba var araba var ama bu kisvenin altına da sığınmamak gerek.Akıl mantık işi değil Golf 4'e 28.000 lira bağlamak.Temizliğine göre
    2004-2005 Golf 5'ler 27-30.000 lira aralığında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 29 Haziran 2015; 0:07:54 >
  • quote:

quote:

Piyasa aşırı pahalı daha bugün 2001 model golfümü satılığa çıkardım 28500 ye baya bi arayan oldu expertize götürdüğümüzde almaya gelen eleman dedi sunrofsuz temiz bi tane bulmuş satıcı 35000 istemiş 2001 model diyip geçmeyin araba var araba var

Evet araba var araba var ama bu kisvenin altına da sığınmamak gerek.Akıl mantık işi değil Golf 4'e 28.000 lira bağlamak.Temizliğine göre

hocam adam torosa 12 lira istiyor bırakta o parayı etsin golf, bende sıfır citroen vardı 2006 model şu golfteki özelliklerin hiçbiri yok adamlar 2001 model arabaya o kadar fazla donanım yüklemiş ki şaşırırsın bazı özelliklerini sayıyım bana hak vereceğine inanıyorum

gizli alarm, kapıyı kitlerken kilidi 2 3 saniye sağ çevirip beklersen açık camları kapatıyor sola çevirsende camları açıyor, araç hareket ederken şöför koltuğu hiç bir şekilde öne veya geri hareket ettiremiyorsun durup boşa atınca hakeret ediyor, araç kapalıyken kumandadan kilidi açınca araca motora benzin pompalıyor, tekerlerin içinde özel kilit mekanizması varmış 4 vidayıda söküp 3 kişi tekere asıldık çıkmadı yerinden çalınmaya karşı önlem almış adamlar, yağmur sensörü yapmur yağarken camın açıksa araç kendi kapatıyor, kilit mekanizmalı benzin kapağı, elektrikli sağ sol aynalar ve ısıtmalı, dijital klimadır abs dir bunları hiç saymıyorum özellikle bana ilginç gelen özellikleri yazdım 2001 model araçtan bahsediyorum dikkatinizi çekerim yola yapışması kapısını kapatırkenki tokluk hissi iç mekandaki kaliteli yalıtım de cabası bu arabanın fiyatı söylediğimde senin gibi tepki veren kişileri gezdirince adamların inerken dedikleri vay be alman abi yapıyor diyor

• quote:

quote:

quote:

hocam adam torosa 12 lira istiyor bırakta o parayı etsin golf, bende sıfır citroen vardı 2006 model şu golfteki özelliklerin hiçbiri yok adamlar 2001 model arabaya o kadar fazla donanım yüklemiş ki şaşırırsın bazı özelliklerini sayıyım bana hak vereceğine inanıyorum

gizli alarm, kapıyı kitlerken kilidi 2 3 saniye sağ çevirip beklersen açık camları kapatıyor sola çevirsende camları açıyor, araç hareket ederken şöför koltuğu hiç bir şekilde öne veya geri hareket ettiremiyorsun durup boşa atınca hakeret ediyor, araç kapalıyken kumandadan kilidi açınca araca motora benzin pompalıyor, tekerlerin içinde özel kilit mekanizması varmış 4 vidayıda söküp 3 kişi tekere asıldık çıkmadı yerinden çalınmaya karşı önlem almış adamlar, yağmur sensörü yapmur yağarken camın açıksa araç kendi kapatıyor, kilit mekanizmalı benzin kapağı, elektrikli sağ sol aynalar ve ısıtmalı, dijital klimadır abs dir bunları hiç saymıyorum özellikle bana ilginç gelen özellikleri yazdım 2001 model araçtan bahsediyorum dikkatinizi çekerim yola yapışması kapısını kapatırkenki tokluk hissi iç mekandaki kaliteli yalıtım de cabası bu arabanın fiyatı söylediğimde senin gibi tepki veren kişileri gezdirince adamların inerken dedikleri vay be alman abi yapıyor diyor

Başkan merak etme ben köyden yarın gelmedim Volkswagen'i de Golf'ü de görmemiş adam değilim benim bindiğim araba şu an 2015 Volkswagen 1.4 TSI Trendline Jetta senden ricam lütfen demek istediğimi iyi algıla ve olayı çarpıtma ben sana diyorum ki,
    Golf 5'ler 27-30.000 lira 28.000 lira Golf 4'e bağlanmaz !!! Sen diyorsun ki Golf şöyle Golf böyle.

Toros'a 12.000 lira istemeye gelince onu İstanbulda kimse o paralara istese dahi satamaz.Anca gider delinin biri alır Ama Sivasta,Konya da,Çorum da köylü Mehmet Amca'ya Golf'ü satamazsın Broadway'i,
    Toros'u,Renault 19'u,Ford Taunus'u 15.000'e satarsın.Anladın mı ne demek istediğimi şimdi ?

Ben Golf'ün ne olduğunu çok iyi biliyorum ancak akıl mantık işi değil 28-30'a bir üst kasasını almak varken bir alt kasasına 28 bağlamak.
    Benim nezdimde 2001 Golf 4'ün en baba ederi trendline ya da basic ise 18-19.000 liradır,comfortline ise 20-21 arasıdır.Sunrooflu highline ise 22-23.000 liradır.Fazlasını veren parasını çar çur etmesin gitsin Golf 5 alsın.Seni anlıyorum forum da yerse yapıyorsun inceden arabanı piyasa yapıyorsun 28.000 lira istiyorum diyerek ama ı ıh birader yemez çünkü Golf 4 28.000 lira etmez.35 isteyende sasırmasın hayırdır air süspansiyon mu var,kapıları martı kapı mı,araçta body kit mi var ya da yürüyen diskotek misali full tesisat mı var farklılığı ne ki 2007-2008 Golf 5 parasına hatta 8.000-10.000 daha üste katsan 43-45'e 2010 Golf 6 bile almak varken 2001 Golf 4'e insanların 35.000 lira vermesi için paramanyak olması lazım😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 29 Haziran 2015; 12:57:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başkan merak etme ben köyden yarın gelmedim Volkswagen'i de Golf'ü de görmemiş adam değilim benim bindiğim araba şu an 2015 Volkswagen 1.4 TSI Trendline Jetta senden ricam lütfen demek istediğimi iyi algıla ve olayı çarpıtma ben sana diyorum ki,
    Golf 5'ler 27-30.000 lira 28.000 lira Golf 4'e bağlanmaz !!! Sen diyorsun ki Golf şöyle Golf böyle.

Toros'a 12.000 lira istemeye gelince onu İstanbulda kimse o paralara istese dahi satamaz.Anca gider delinin biri alır Ama Sivasta,Konya da,Çorum da köylü Mehmet Amca'ya Golf'ü satamazsın Broadway'i,
    Toros'u,Renault 19'u,Ford Taunus'u 15.000'e satarsın.Anladın mı ne demek istediğimi şimdi ?

Ben Golf'ün ne olduğunu çok iyi biliyorum ancak akıl mantık işi değil 28-30'a bir üst kasasını almak varken bir alt kasasına 28 bağlamak.
    Benim nezdimde 2001 Golf 4'ün en baba ederi trendline ya da basic ise 18-19.000 liradır,comfortline ise 20-21 arasıdır.Sunrooflu highline ise 22-23.000 liradır.Fazlasını veren parasını çar çur etmesin gitsin Golf 5 alsın.Seni anlıyorum forum da yerse yapıyorsun inceden arabanı piyasa yapıyorsun 28.000 lira istiyorum diyerek ama ı ıh birader yemez çünkü Golf 4 28.000 lira etmez.35 isteyende sasırmasın hayırdır air süspansiyon mu var,kapıları martı kapı mı,araçta body kit mi var ya da yürüyen diskotek misali full tesisat mı var farklılığı ne ki 2007-2008 Golf 5 parasına hatta 8.000-10.000 daha üste katsan 43-45'e 2010 Golf 6 bile almak varken 2001 Golf 4'e insanların 35.000 lira vermesi için paramanyak olması lazım😉

Alıntıları Göster
    valla arkadaşım bende şahsen golf 5 leri sevmiyorum göreceli bi şey sevgi parasını hak edip etmediğine gelirsek bu özellik ve donanımla son kuruşuna kadar hak ediyor ha desenki bütün arabaların fiyatları normal bir vw fiyatları uçuk o zaman tamam derim 2001 fiyat fazlamı fazla ama o donanımla telafi ettiriyor sen olsan boş 2002 model honda civic vtech e 25 - 30 verip onumu alırsın golfümü alırsın ama piyasaya bakarsan bütün araçlar 5 - 10 bin lira koymuş eskiye bakarak üzerine cumartesi saat 4 de ilan açtım pazar sabahı arıyanlardan sıkılıp ilanı geri çektim son durum 123 izleme 3 favori 3 kişide ciddi talip oldu 27,5 verdi biri satmadım şahsen benim fikrim piyasa böyle gitmeye devam ederse gelecek yıl 30 za satarım ben bu arabayı

• quote:

valla arkadaşım bende şahsen golf 5 leri sevmiyorum göreceli bi şey sevgi parasını hak edip etmediğine gelirsek bu özellik ve donanımla son kuruşuna kadar hak ediyor ha desenki bütün arabaların fiyatları normal bir vw fiyatları uçuk o zaman tamam derim 2001 fiyat fazlamı fazla ama o donanımla telafi ettiriyor sen olsan boş 2002 model honda civic vtech e 25 - 30 verip onumu alırsın golfümü alırsın ama piyasaya bakarsan bütün araçlar 5 - 10 bin lira koymuş eskiye bakarak üzerine cumartesi saat 4 de ilan açtım pazar sabahı arıyanlardan sıkılıp ilanı geri çektim son durum 123 izleme 3 favori 3 kişide ciddi talip oldu 27,5 verdi biri satmadım şahsen benim fikrim piyasa böyle gitmeye devam ederse gelecek yıl 30 za satarım ben bu arabayı

Kusura bakmada Golf'ün kasalarını Vw mühendisleri senin zevkine göre üretmiyor ki alengelli düsünmeye gerek yok düz mantık düşün sen sev sevme Golf 5,Golf 4'ün bir üst kasasıdır,tutulmuştur ve daha gösterişlidir,O yüzden modifiye veya çok çok extreme bir özellik yoksa Golf 4'e 28.000 lira bağlamak akıl mantık işi değildir.O paralar Golf 5 parasıdır.Keza
    v-tec'ide ağzına alma o golf diye böbürlendiğin araba ile v-tec yan yana kalksın golf onun tozuna yetişemez.Unutma ki v-tec'te hayat 5500 devirden sonra başlar.Senin araban donanım olarak dolu olabilir,ancak performans konusunda v-tec'in kesip attığı tırnak olamaz.Ayrıca 28 istediğin bir arabaya birilerinin 27.500 veripte senin satılığa koyduğun aracı satmaman nasıl bir fantezi ? Pardonda kaça satacaksın 28 istediğin bir arabayı müzayede yoluyla 40'a mı ? Allah'tan sende Golf var demek ki A180 falan olsa sadece istanbul içi rezidans ile takas olur derdin herhalde,anladık Golf'ün var yahu ne Golf'müş arkadaş,güldürdün beni sen çok yaşa emi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 29 Haziran 2015; 11:33:11 >

• cesars7909 C kullanıcısına yanıt
    21 bin veririm düşünürseniz haberleşelim. İyi forumlar
  • llHanll L kullanıcısına yanıt
    olmaz kardeşim sağol.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.