Şimdi Ara

Satılık Galax RTX4060 ve Gigabyte RTX2060 Gaming OC 3 Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Galax RTX4060 ve Gigabyte RTX2060 Gaming OC 3 Fan

Merhaba arkadaşlar, Bir şirketin IT sorumlusuyum ben yıllık izindeyken muhasebenin PC Bozuluyor. ve çagırdıkları tamirci ekran kartı gitmiş diye bizimkilere Galax RTX 4060 Kakalıyor. 4 gün sonra geldim ekran kartını söktüm ve onboard verdim görüntüyü. muhasebe makinesi sonuçta. Ekran kartını patron satmamı söyledi. Şu an satılabilir eder fiyatı ne kadardır? Tekliflerinizi değerlendirebilirim.

Aynı zamanda kendi kullandıgım 3 senelik 2060 var. buna da teklif verebilirsiniz piyasayı bilmiyorum sahibindendekiler uçuyor galiba. 2060 satılırsa 4060'ı ben alır farkı şirkete öderim.

Galaxın resmini çekmedim ama kapalı kutusunda, sıfır diyebiliriz 4 gün kullanılmış muhasebe makinesinde.

Satılık Galax RTX4060 ve Gigabyte RTX2060 Gaming OC 3 Fan

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Burasi arastirma yeri degil ilanda fiyat olmasi lazim. İt sorumlususun piyasa arastirmasi bile yapamiyor musun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eğer 3 senelik bi kart icin uygun durumdaysa ve ygun bi fiyat söylersen talip olabilirim

ama dediğim gibi sorunsuz bi kartsa eğer

• Satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.