Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Sıfır Gigabyte Aorus M5 ve Aorus M3 Satın Al 4 Ekim 2023 18:31 1 1 Satılık Sıfır Gigabyte Aorus M5 ve Aorus M3 Arkadaşlar Yaptıgım Bir Freelance iş karşılıgı aldım. Parasını istedim istedim yan yattılar bende bunları gittim aldım dükkanlarından. Hiç açılmadı sıfırlar bantları üzerinde.Yaptıgım işin değeri 2500 TL Mouselerin piyasalarını pek bilmiyorum. ama logitech mx master 3s ile takas yapabilirim veya satabilirim.Aorus M5 : 1250 TL DüşünüyorumAorus M3 : 750 TL DüşünüyorumSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Galax RTX4060 ve Gigabyte RTX2060 Gaming OC 3 Fan Satılık Sıfır Gigabyte Aorus M5 ve Aorus M3 Samsung Galaxy Note 10+ Plus N975U1 Snapdragon'lu SERVER Kayıtlı ORİGİN BATTLEFİELD 5 D.E. ve Fazlası ile GTA V TAKAS