Şimdi Ara

SATILIK GALAXY NEXUS I9250....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kingpin35'e satıldı, kargo yapılacak.

Sıfır ayarında çok temiz 21 ay Telpa garantili i9250 Nexus satılıktır. Kutusu ve aparatları mevcuttur. Sıfırdan farkı yok, çok temizdir. Üzerinde 4.2.1 yüklüdür.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimli06 -- 2 Şubat 2013; 22:49:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimli06 -- 2 Şubat 2013; 22:50:03 >

• Satıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimli06 -- 2 Şubat 2013; 22:50:39 >

• Takip ( indirim olursa ve sanalpazarı üzerinden satış olursa talibim )
  • BU CİHAZI KULLANDIM COK HIZLI VE ÇOK STABİL BİR MAKİNE ALMANIZI TAVSİYE EDERİM...USTELIKTE GARANTİLİ BEN İMEİ KAYITLI KULLANDIM REZİLLİK YA GARANTİLİ CİHAZDAN VAZGEÇMEYİN.... ARKADASIN CIHAZIDA ÇOK TEMİZ BELLİ OLUYR ....BIRAZ DAHA FIYATTA İNDİRİM OLSA IYI OLUR CABUK SATILIR DIYE DUSUNUYORUM....YINEDE CİHAZ SENİN HOCAM:)) HAYIRLI SATISLAR
  • Teşekkürler yorumların için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazılım desteği konusunda 1 numara cihaz hayırlı satışlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten yazılım konusunda çok iyi ilk defa bir telefonda stock romu değiştirme gereği duymadım

• pmledim hocam seniiii?:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwwken

BU CİHAZI KULLANDIM COK HIZLI VE ÇOK STABİL BİR MAKİNE ALMANIZI TAVSİYE EDERİM...USTELIKTE GARANTİLİ BEN İMEİ KAYITLI KULLANDIM REZİLLİK YA GARANTİLİ CİHAZDAN VAZGEÇMEYİN.... ARKADASIN CIHAZIDA ÇOK TEMİZ BELLİ OLUYR ....BIRAZ DAHA FIYATTA İNDİRİM OLSA IYI OLUR CABUK SATILIR DIYE DUSUNUYORUM....YINEDE CİHAZ SENİN HOCAM:)) HAYIRLI SATISLAR

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nakit olsa alirdim. Cihaz temiz duruyor. Alicisina hayirli olsun...
  • Hocam kolay gelsin ürününüz çok güzel kullanılmış,temiz alıcak arkadaşa şimdiden ahyırlı olsun diyeyim ben.
    Bi soru sorcam size bu ürünün aynısından bendede var Samsung Tr. garantili rom veya herhangi bi sistem değişikliği yapmadım fakat android sürümü 4.1.1 yeni güncelleme gelmedi sizin telefonunuzda 4.2.1 var nasıl geçebildiniz kullanışlımı sorularımı cevaplamayı düşünüp cevapları pm atarsanız sevinirim
    Hayırlı Satışlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.