Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Galaxy S4 Satın Al 25 Mayıs 2022 00:28 1 1 Satılık Galaxy S4 Başlıktaki iki telefon satılıktır, ikisini de zamanında sıfır almıştım ve uzun süredir kullanılmamaktadırlar, çatlak kırık vb yok ancak ikisinin de dış kabı kozmetik olarak kötüdür özellikle arka kabıGalaxy s3 SATILDIGalaxy s4Batarya bitik, dolu gözükse bile kapanabiliyor, telefon şarja takılı iken oyun falan açık kalabiliyor hatta 2 gece açık bıraktım kapanmadı, ama şarjdan çekince kapanıyor.telefonun sim kart ile bir problemi de olabilir çünkü mini sim kart taktım görmedi, önceden böyle bir sorun yoktu, karttan olabilir tam test edemedimfiyat 250 tl İstanbuldan satılıktır, diğer iller kargo önceliklidir.Galaxy Note Fan Edition FİYAT SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Corsair 4000d AirFlow Satılık Samsung Buds Fe Grafit 1 Haftalık Komple Sistem 10850k-Meg Z490 Unify-32 GB Ramm- Gtx 1070-Corsair 4000x + Monitör [SATILDI] Asus Gtx 970 Strix
note fan edition ve s3 satıldı, s4 kaldı sadece ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Corsair 4000d AirFlow Satılık Samsung Buds Fe Grafit 1 Haftalık Komple Sistem 10850k-Meg Z490 Unify-32 GB Ramm- Gtx 1070-Corsair 4000x + Monitör [SATILDI] Asus Gtx 970 Strix