Şimdi Ara

SATILIK GARANTİLİ ASUS ZENBOOK UX305FA-FB041H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
5
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK GARANTİLİ ASUS ZENBOOK UX305FA-FB041H
    Ürünün alım ve fatura tarihi 03.04.2015 dir. 1,5 yıl daha garantisi devam etmekte.Cihazın kutusu, kutu içeriği ve garanti belgesi bulunmakta. Genellikle günlük multimedya ve internet amacıyla kullanıldı. Herhangi bir sorunu hasarı kırığı çiziği bulunmamaktadır. Aynı şekilde olağandışı ısınma-kapanma gibi sorunlar yahut ölü pixel bulunmamakta. Fotoğraflardan dış kasanın durumuna detaylıca bakabilirsiniz. Ürünü takas etmeyi KESİNLİKLE düşünmüyorum. Fiyat GET ve benzeri komisyonlu satışlar için geçerlidir. 100 tl indirim sadece elden alım için geçerlidir.

1.2 kg (with Polymer Battery)
    Intel® Core™ M-5Y10 Processor (4M Cache, up to 2.00 GHz)
    13.3" Auto IPS QHD+(3200 x 1800)
    Integrated Intel® HD Graphics 5300
    4 GB LPDDR3 1600 MHz SDRAM,
    256GB SSD
    2 -in-1 card reader ( SD/ SDHC)
    Integrated or 802.11 ac
    BT 4.0 support (on WLAN+ BT 4.0 combo card)
    1 x Microphone-in/Headphone-out jack
    3 x USB 3.0 port(s)
    1 x micro HDMI
    1 x SD card reader
    1X AC adapter plug

[simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyatı ben mi göremedim acaba???
  • fiyat eklendi uyarı için sağolun
  • Benim de kullandığım ve çok sevdiğim, satmayı kolay kolay düşünmeyeceğim, sıfır ses, sıfır ısınma olan bir cihazdır. Fiyatta birazcık kolaylık sağlanırsa alıcı süper fiyata süper bir cihaz almış olur. İyi satışlar.

Not: Satıcıya soruyorum. Hocam kurtarma dvd si var mı elinizde bu cihazın? PM den de ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Benim de kullandığım ve çok sevdiğim, satmayı kolay kolay düşünmeyeceğim, sıfır ses, sıfır ısınma olan bir cihazdır. Fiyatta birazcık kolaylık sağlanırsa alıcı süper fiyata süper bir cihaz almış olur. İyi satışlar.

Not: Satıcıya soruyorum. Hocam kurtarma dvd si var mı elinizde bu cihazın? PM den de ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler yorum için. Üründe pazarlık payı var fakat forum üstünden hiç mesaj gelmedi cihazla ilgili. Sorunuza gelirsek malesef kutu içerisinde dvd yahut cd bulunmamakta. Cihaza dvd okuyucu koymadıkları için gerek görmediler herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba,

bu ürüne photoshop vs yüklenir mi? Kaldırır mı sizce?

Ve sıfırı şu an ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

Hocam merhaba,

bu ürüne photoshop vs yüklenir mi? Kaldırır mı sizce?

Ve sıfırı şu an ne kadar?

Vatan bilgisayar da 3.900 tl civarı fiyatı var ama stokta yok gösteriyo. Biraz şişirmişler başka yerlerden sıfırını 3600 - 3800 arasına bulabilirsiniz. Photoshop kullanmadığım için kesin olarak bir şey söyleyemem ama kullanım amacınız adobe uygulamalarıysa 13" ekranlı bir ultrabook pek mantıklı bir seçim değil. Kaldırmayacağı veya sorun çıkaracağı için değil, vereceğiniz paraya kullanım amacınıza göre çok daha uygun seçenekler olduğu için. Bence amacınız photoshop ise 2500 tl ye rgb doğruluğu yüksek ips monitörlü masaüstü bir sistem yada ikinci el bir macbook daha mantıklı bir seçim olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 15 Kasım 2016; 3:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus zenbook 14 oled UX3405
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geltuzat kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dürüst cevaplar için hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.