Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] [SATILIK] - RTX 3080 Ti Phoenix Gainward -
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Düzeltme;
amazon jp kartların sadece 1 ay garantisi vardır.
yani sizin kart artık garantisizdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 1 Nisan 2023; 16:32:40 > -
Yalan söylemiş size aldığınız yer. Sonuçta faturası dahi olsa kartınız garantisidir.
-
Üstündeki etiket amazon japonyadan alındığını gösteriyor.
resmen kazıklanmıssın haberın yok.
neyse boşver. bende kabahat mesaj yazıyorum sana. blok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Nisan 2023; 0:5:33 > -
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Yurt dısı garanti yanı amajon jp den aldıgın garantıs sadece 1 aydır. ayrıca kaldıkı 1 ay ıcınde dahı amaazon jp ye gondermeye aklksan kartı sen odersın gelıs ve gıdıs kargolarını. ayrıca hatta ve hatta sana gumrukte extra vergı donunce bıle cıkması sozkonusu. ben bılerek konusuyorum bos konusmuyorum. garantılı dıye mıllete garantısı olmayan amajon japonya kartını kakalamaya calısıyorsun.
ayrıca şikayety edildiniz. Artı gene blok.
ayrıca ben mesaj yazdıgımda sızın istediğiniz fiyat neydi !!! indirime gıtmıssınız ben cok ıı hatırlıyorum ucuk bır fıyattı. satılırmı kart satılabılır neden olmasın. her malın bır kor alıcısı vardır.
al bu tabloda sana kapak olsun ayrıca
zaten bende kabahat ne yazıyorsun.....
Products :: GeForce RTX™ 3080 Ti Phoenix (gainward.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Nisan 2023; 3:58:53 >
-
4070 satışları bu ilanlar sayesinde patlar. 4070 hiç hak etmediği halde yok satar.
-
@salvatore_volkan Güldürüyorsun beni :D Muhalefet parti gibi her konuya çorapdan çıkan parmak gibi çıkıyorsun sonra blok koyuyorsun :D ilahi sen ve senin gereksiz bilgilerin :/
Amazon Jp'dan alınan ekran kartlarının sadece 1 ay iade süresi olur. Haricinde bir garanti söz konusu değildir bilginize. Bunu ne TR distribütörü ne de Global vermez. Dilerseniz araştırabilirsiniz, hayırlı satışlar
-
Bu sonuç olarak 7 aylık ve temiz olduğunun aksi değil galiba demi benim anlatmak istediğim bu. Zaten yurt dışı olan bi ürünün garantisi olsa ne yazar olmasa ne yazar zaten alan kişi bende başta olmak
üzere kabul ederek böyle işime geldiği için satın aldım :) burdaki püf nokta garantisi yokda bilmem japonya ürünüde... satın almayıp sürekli ilanlara muhalefet olan insanlara benim isyanım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spec1al -- 17 Nisan 2023; 1:46:43 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Açıkcası, siz ileride sattiktan sonra sorun yaşamayın diye yazdım. İlanda garantili diye yazıyor, alan kişi aldiktan sonra "bunda garanti yokmuş" deyip, sorun çıkarmasın diye yani.
Burası ikinci el ve yardımlaşma forumu, yoksa ürün sizin tabi isterseniz sıfır diye satın, sizin bileceğiniz iş 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Düzeltme; amazon jp kartların sadece 1 ay garantisi vardır. yani sizin kart artık garantisizdir. |
Yalan söylemiş size aldığınız yer. Sonuçta faturası dahi olsa kartınız garantisidir. |
Üstündeki etiket amazon japonyadan alındığını gösteriyor. resmen kazıklanmıssın haberın yok. neyse boşver. bende kabahat mesaj yazıyorum sana. blok. |
Açıkcası, siz ileride sattiktan sonra sorun yaşamayın diye yazdım. İlanda garantili diye yazıyor, alan kişi aldiktan sonra "bunda garanti yokmuş" deyip, sorun çıkarmasın diye yani. Burası ikinci el ve yardımlaşma forumu, yoksa ürün sizin tabi isterseniz sıfır diye satın, sizin bileceğiniz iş 👍🏻 |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X