Şimdi Ara

[SATILDI] [SATILIK] - RTX 3080 Ti Phoenix Gainward -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
4
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK] - RTX 3080 Ti Phoenix Gainward -

YURT DIŞI

Hiçbir sıkıntısı kusuru yoktur.

Kutu Fatura Mevcut

KESİNLİKLE MİNİNG YAPILMADI.

fırsat buldukça günde 1-2 saat oyun amaçlı kullandım.

Her türlü Test yapabilirsiniz.

Önceliğim Çorum içi elden teslim şehir dışı ise havale sonrası 1 saat içinde kargo

En son aldığım test bu şekilde. 4k ve 2k test sonuçları mevcut

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Açıkcası, siz ileride sattiktan sonra sorun yaşamayın diye yazdım. İlanda garantili diye yazıyor, alan kişi aldiktan sonra "bunda garanti yokmuş" deyip, sorun çıkarmasın diye yani.

Burası ikinci el ve yardımlaşma forumu, yoksa ürün sizin tabi isterseniz sıfır diye satın, sizin bileceğiniz iş 👍🏻

• Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Düzeltme;

amazon jp kartların sadece 1 ay garantisi vardır.

yani sizin kart artık garantisizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 1 Nisan 2023; 16:32:40 >
  • Spec1al kullanıcısına yanıt

Yalan söylemiş size aldığınız yer. Sonuçta faturası dahi olsa kartınız garantisidir.

Üstündeki etiket amazon japonyadan alındığını gösteriyor.

resmen kazıklanmıssın haberın yok.

neyse boşver. bende kabahat mesaj yazıyorum sana. blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Nisan 2023; 0:5:33 >
  • Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Yurt dısı garanti yanı amajon jp den aldıgın garantıs sadece 1 aydır. ayrıca kaldıkı 1 ay ıcınde dahı amaazon jp ye gondermeye aklksan kartı sen odersın gelıs ve gıdıs kargolarını. ayrıca hatta ve hatta sana gumrukte extra vergı donunce bıle cıkması sozkonusu. ben bılerek konusuyorum bos konusmuyorum. garantılı dıye mıllete garantısı olmayan amajon japonya kartını kakalamaya calısıyorsun.

ayrıca şikayety edildiniz. Artı gene blok.

ayrıca ben mesaj yazdıgımda sızın istediğiniz fiyat neydi !!! indirime gıtmıssınız ben cok ıı hatırlıyorum ucuk bır fıyattı. satılırmı kart satılabılır neden olmasın. her malın bır kor alıcısı vardır.

al bu tabloda sana kapak olsun ayrıca

zaten bende kabahat ne yazıyorsun.....

Products :: GeForce RTX™ 3080 Ti Phoenix (gainward.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Nisan 2023; 3:58:53 >

• 4070 satışları bu ilanlar sayesinde patlar. 4070 hiç hak etmediği halde yok satar.

• @salvatore_volkan Güldürüyorsun beni :D Muhalefet parti gibi her konuya çorapdan çıkan parmak gibi çıkıyorsun sonra blok koyuyorsun :D ilahi sen ve senin gereksiz bilgilerin :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amazon Jp'dan alınan ekran kartlarının sadece 1 ay iade süresi olur. Haricinde bir garanti söz konusu değildir bilginize. Bunu ne TR distribütörü ne de Global vermez. Dilerseniz araştırabilirsiniz, hayırlı satışlar [SATILDI] [SATILIK] - RTX 3080 Ti Phoenix Gainward - 

• GuitarMania kullanıcısına yanıt

Bu sonuç olarak 7 aylık ve temiz olduğunun aksi değil galiba demi benim anlatmak istediğim bu. Zaten yurt dışı olan bi ürünün garantisi olsa ne yazar olmasa ne yazar zaten alan kişi bende başta olmak

üzere kabul ederek böyle işime geldiği için satın aldım :) burdaki püf nokta garantisi yokda bilmem japonya ürünüde... satın almayıp sürekli ilanlara muhalefet olan insanlara benim isyanım [SATILDI] [SATILIK] - RTX 3080 Ti Phoenix Gainward - 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spec1al -- 17 Nisan 2023; 1:46:43 >

Açıkcası, siz ileride sattiktan sonra sorun yaşamayın diye yazdım. İlanda garantili diye yazıyor, alan kişi aldiktan sonra "bunda garanti yokmuş" deyip, sorun çıkarmasın diye yani.

Burası ikinci el ve yardımlaşma forumu, yoksa ürün sizin tabi isterseniz sıfır diye satın, sizin bileceğiniz iş 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.