Karakter Telemachs serverındadır. Charda çift conditionlu arena set bulunmaktadır. Elinde tac officer polearm vardır. Char arkadaşımındır. Detayları ve fiyatı konuşmak için 0532 470 27 32 numaradan irtibata geçebilirsiniz. alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...
polearm %10 pvp combineli +9 tac üzerinde silences gs 66 token ve 80k ya yakın relic takılar linkden görülüceği üzere 55 turuncu plat görevlerinden 10 ar kalmıştır karakterde 50m yakın para pvp +pve stigmalarının hepsi bulunmaktadır 210 tane major divine life serum ..(fena değil :p) alchemy craft 452 ,armor 450
karakterle ilgili istenilen farklı bilgi var ise verilebilir..kullanıcı bilgilerinin tamamı mevcuttur. 500tl düşünüyorum lakin pazarlık yapılabilir..
chardaki itemları ben kendi kafamda tamamladığım için ap sıfırlıyorum..ancak 130k civarında relic vede 100 üzerinde token bulunmaktadır.tokenleri açsan sanırım 100k da orda gelebilir belki daha fazla
karakter havale yolu ile herhangi aksaklık yaşanmadan satılmıştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme