Şimdi Ara

Satilik Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti 12 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satilik Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti 12 GB

Arkadaslar 4090 alip evi atese vermeye karar verdigim icin eski kartimi satiyorum.

Amazon Almanya ustunden almistim, amazon garantisi devam ediyor, bunun ustune faturayi size veririm Almanya garantisi 3 sene oldugu iicin 2024 agustos tarihine kadar gecerli.

Oyun amacli kullandim sadece, tek kasada sadece bir kere montaj yapildi ve kullanildi, slot kapaklarina kadar saklamaya calstim, kutu poseti vs hepsini gondericem.

Ufak bir undervolt ile kullandim genelde performansta artis sagliyordu ve ciddi enerji tuketimi azalmasi oluyor. bu ayarlarda Port Royal sonucu asagida ve bu test sirainda kartta Coil whine olup olmadigini merak ederseniz diye karta cok yakindan ses kaydi aldim ufak bir video olarak koydum.

Kafaniza takilan bir soru isareti varsa sorabilirsiniz, pazarlik icin cevap yazmazsaniz sevinirim, herkese iyi forumlar.

Satilik Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti 12 GByalçın şenkalyoutube
    3080ti cw
    https://youtu.be/v1TO_ULBCdQ

Bu sirada kasa kapagi acik ve biraz fan sesi cekmis, bunu disinda belli bir CW gelmemekte karttan.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaşla anlaştık, buluşup alışverişi tamamlayacağız kısmetse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.