Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lian-li O11 Dynamic black (satilik) Satın Al 30 Kasım 2022 19:55 1 1 Lian-li O11 Dynamic black (satilik) Ekran karti degisimi sebebiyle yeni kasa aldim, kasami satiyorum. cok sevdigim bir dizayndir, zaten yenisini yine Lian-li tercih ettim. Camlarin vs hicbir sorun yok. parcalari tam. belki 1-2 vida kaybetmis olabilir yedeklerden ama montaji engelleyecek herhangi bir sorun yok. Filtlerinde en ufak bir hasar yok, akliniza takilan sorular cevaplarim.Elden teslim olabilir. Kargo olacaksa kod vs bulmaniz lazim yoksa bir kasa bedelide kargo alir. orjinal kutusu duruyor ona koyup gonderebilirim. Kasayi komple bosalttiktan sonra yumusak zeminde farkettigim bir kusuru var, sanirim full donanim ile bu acilma gerceklesmiyor, bosken farkettim. sonradan surpriz olmasin. 1mm kadar bir fark var dikkat ederseniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK 5800X3d + ASUS TUF X570 + Kingston 32gb 3600mhz Lian-li O11 Dynamic black (satilik) Satilik Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti 12 GB Zotac 3080 AMP HOLO