Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK ASUS TUF RTX 4090

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK ASUS TUF RTX 4090

Evi ateşe verme projem dahilinde ekran kartımı değiştirdim ve halihazırda kullanmakta olduğum kartı satıyorum.

12 KASIM 2022 tarihinde almıştım, 3 yıl garantisi oluyor bu kartların, genel olarak 1440p bir ekran ile UVli olarak kullandım, kartın zorlanmasını gerektiren fazla bir aktivitem olmadı, düz stock ayarlarında 2750mhz civarına boostluyor, UV ile 2850 civarına cıkabilirsiniz, CW yok.

Bu kartlar ilk cıktıgında soketlerle ilgili insanlarda kuşku vardı bende içim rahat etsin diyerek, yurt dışından Cablemod fimasından kablo getirterek onunla kullandım ama aynı kabloyu yeni kartta kullandıgım için size orjinal ek kablo aparatını gondericem.

Kutu içeriği tam,arka monitör girişlerinin plastik kapakları dahi duruyor, bazı şeylerin poşetini sökmemişim zaten fotolarda görebilirsiniz,

Açıkcası nesiller ilerledikce bu ekran kartlarındaki kalite düşüyor kanımca, yeni aldıgım kartın malzeme kalitesi bu kart ayarında değil.

kartı son söktügüm gün 3Dmark ile bir short video cektim, profiller silinmiş, bu stock değerlerde çalışırken

Bu da daha detaylı incelemek isteyecek arkadaslar için almış olduğum amazon linki.

[SATILDI] SATILIK ASUS TUF RTX 4090amzn.eu
    ASUSTUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X Ekran Kartı
    https://amzn.eu/d/1XE55gc

Aklınıza takılan bir soru varsa cevaplayabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 69000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 05311032135 wp doner misin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] ASUS RTX 3070 Ti TUF
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.