Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILIK Gigabyte Rx5500xt 8gb
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Arkadaşlar yoğun tempodan dolayı ilanını açamadığım baya bir parça var elimde. Sahibinden sitesini hiç sevmem, zor satılacak bir ürün olmadıkçada ilanları DH üzerinden açmaya çalışacağım. Sarı sitenin fiyatlarının farkındayım ve DH'de o fiyatların altında kalmaya çalışıyorum.
Elimdeki parçalardan bazılarını hızlıca yazayım. H100i soğutucu, titanium ses kartı, kaze fan kontrolcü, noctua fanlar, 500r kasa, g500 uyduları, s750 uyduları, thx550 tüm sistem, radeon hd7950, 3770k, z77 anakart, ddr3 2133 ram, 2tb ve bir hdd daha vardı bi yerlerde, arızalı bir hd7850, garanti dönüşü test edilememiş bir m5a99xevo anakart, midgard kasa, silverstone 650w psu, daha neler var hatırlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 11 Kasım 2021; 3:47:48 >______________________________
-
Ulan bu ilanıda güncellemişim! İlan kapatmayı bulamadım, kusura bakmayın. Kart satıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
dükkanınızdan ilanlarınıza gelın ilan durumunu guncelleyın yazar oradan satıldı işaretleyın
mobildeysenız standart sıteye gecıp haledebılırsınız
-
Mobilden deniyordum : ) çok teşekkürler