Şimdi Ara

SATILIK Gigabyte Rx5500xt 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK Gigabyte Rx5500xt 8gb

Gigabyte RX 5500 XT OC 8G (4500TL) [SATILDI]

GV-R55XTOC-8GD rev 1.0

06.08.2020 Sitem Bilgisayar faturalı. Garanti süresi 2 yıl sanıyordum ama belgesinde 3 yıl yazıyor. Geçici olarak almıştım ama ekran kartı fiyatları coşunca bu haftaya kadar kullanmak durumunda kaldım. Miningi bırakın neredeyse oyun bile oynanmadı. Bilgisayarın ortamı çok temiz olduğu için kartta haliyle tertemiz kalmış. Görünce sizde şaşıracaksınız. İlk tercihim Ankara'da elden teslimdir.

Fiyattan dolayı özür dilerim, yerine ekran kartı alıp bu saçma fiyatlara katlanmamış olsam inanınki aldığım fiyata yakın kalmaya çalışırdım.202024

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Ağustos 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yanıtladım dostum.

Arkadaşlar yoğun tempodan dolayı ilanını açamadığım baya bir parça var elimde. Sahibinden sitesini hiç sevmem, zor satılacak bir ürün olmadıkçada ilanları DH üzerinden açmaya çalışacağım. Sarı sitenin fiyatlarının farkındayım ve DH'de o fiyatların altında kalmaya çalışıyorum.

Elimdeki parçalardan bazılarını hızlıca yazayım. H100i soğutucu, titanium ses kartı, kaze fan kontrolcü, noctua fanlar, 500r kasa, g500 uyduları, s750 uyduları, thx550 tüm sistem, radeon hd7950, 3770k, z77 anakart, ddr3 2133 ram, 2tb ve bir hdd daha vardı bi yerlerde, arızalı bir hd7850, garanti dönüşü test edilememiş bir m5a99xevo anakart, midgard kasa, silverstone 650w psu, daha neler var hatırlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 11 Kasım 2021; 3:47:48 >
  • Ulan bu ilanıda güncellemişim! İlan kapatmayı bulamadım, kusura bakmayın. Kart satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7Mhz kullanıcısına yanıt

dükkanınızdan ilanlarınıza gelın ilan durumunu guncelleyın yazar oradan satıldı işaretleyın 

mobildeysenız standart sıteye gecıp haledebılırsınız 

• Mobilden deniyordum : ) çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.