Arkadaşlar sistemimi güncelledikçe çıkan parçaları hep kenara kaldırdım, çünkü sattığım paraya ekran kartı almaya kalksam GT730 falan anca alınıyordu. Lazım olunca kart bulamam diye satmamıştım. Her neyse uzun lafın kısası kartlar çok az kullanıldı, O.C. yapılmadı, sökülmedi, mining söz konusu dahi olamaz. Sıfır gibi tertemiz duruyorlar. Kutuları mevcut. Garantileri yok ama Türkiye'den alındı. Arasam faturasını bulurum.
MSI GamingX "GTX1060 3GB"
Yaklaşık 1-1.5 yıl kullanıldı sonra alttaki GTX 1080 karta geçtiğim için kutusuna kaldırdım. İlana koymadan önce sisteme takıp test ettim.
Forza 5 gibi oyunda kasmadan 60-70 FPS ve üzeri oynanıyor. Hiç bir performans düşüşü söz konusu değil, 60 dereceyi geçmedi oyunda.
Fiyat: 1700 TL
MSI GamingX "GTX1080 8GB"
Bu kartı yaklaşık 2-2.5 yıl kullandım. 3080Ti çıktığı zaman da imzamdaki sistemi almamla birlikte bu kartı kutuya kaldırdım.
Bu kartı da ilana koymadan önce sisteme takıp test ettim.
Forza 5 2K yüksek ayarlarda 75-100 FPS civarı almakta. Herhangi bir performans düşüşü söz konusu değil
Aldığım gün de aynı olduğu üzee 75 derece sıcaklıkları geçmiyor, FullHD alırsanız 60-62 derecelerde, 2K'da ise 70-75 lerde takılıyor.
Fiyat: 3500 TL
Diğer ilanlara bakarak fiyat koydum ama altını üstünü konuşuruz. Benim emin olduğum bir konu var ki o da kartlar çok temiz.
İlana yorum yazmak yerine mesaj atarsanız sevinirim.
Sadece İstanbul içi elden satılacaktır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.