Şimdi Ara

[Satıldı] MSI NVIDIA GTX 1070 Armor 8GB OC Ekran Kartı (Kutulu - Sorunsuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [Satıldı] MSI NVIDIA GTX 1070 Armor 8GB OC Ekran Kartı (Kutulu - Sorunsuz)

Merhaba arkadaşlar,

Ekran kartının ilk sahibiyim. Kartın hiçbir problemi yok ve sistemimde havalandırma düzenine önem verdiğim için de kart hiç sistematik olarak yüksek sıcaklıklara maruz kalmadı. Düşük sıcaklıklar ve iyi performans sebebiyle de termal pedlerine ve termal macuna hiçbir müdahalede bulunmadım, kartı sökmedim. Cihazı yan bilgisayarımda kullanıyordum. RTX 4070 Ti Super aldığım ve yan PC'ye de RTX 2080 taktığım için satmak istiyorum. Kartın sistem bilgilerini, FurMark ve 3DMARK Time Spy Benchmark sonuçlarını kaydettikten sonra kutusuna koymuştum ve görselleri sizinle de paylaşıyorum.

Kartın kondisyonunun iyi olması, ilk sahibi olmam ve abuk subuk işlerde kullanılmaması neticesinde 3.000 lira fiyat belirledim. Fiyat noktasında fikirlerinizi yine de paylaşabilirsiniz. Teslimat konusunda önceliğim İstanbul içi, elden alışveriş olması yönünde. Hem cihazı görmüş olursunuz hem de kargo sorunlarıyla uğraşmamış oluruz. İçiniz rahat olsun diye testlerin sonuçlarını paylaştım, fakat güven sorunu yaşarsanız, görüntülü aramayla teyit edebiliriz.

Para transferini de yanımdayken ATM üzerinden veya IBAN'a FAST ile yapabilirsiniz. Bankanız FAST farkı alıyorsa, fiyattan düşeriz.

Not: Forumdaki dolandırıcılık ve hackleme konularını gördüğüm için cihazı kesinlikle İstanbul içinde, elden satacağım. Forum yönetimi düzgün bir önlem alana kadar ne siz mağdur olun ne de ben.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Cihaz satıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.