Merhaba arkadaşlar,
Ekran kartının ilk sahibiyim. Kartın hiçbir problemi yok ve sistemimde havalandırma düzenine önem verdiğim için de kart hiç sistematik olarak yüksek sıcaklıklara maruz kalmadı. Düşük sıcaklıklar ve iyi performans sebebiyle de termal pedlerine ve termal macuna hiçbir müdahalede bulunmadım, kartı sökmedim. Cihazı yan bilgisayarımda kullanıyordum. RTX 4070 Ti Super aldığım ve yan PC'ye de RTX 2080 taktığım için satmak istiyorum. Kartın sistem bilgilerini, FurMark ve 3DMARK Time Spy Benchmark sonuçlarını kaydettikten sonra kutusuna koymuştum ve görselleri sizinle de paylaşıyorum.
Kartın kondisyonunun iyi olması, ilk sahibi olmam ve abuk subuk işlerde kullanılmaması neticesinde 3.000 lira fiyat belirledim. Fiyat noktasında fikirlerinizi yine de paylaşabilirsiniz. Teslimat konusunda önceliğim İstanbul içi, elden alışveriş olması yönünde. Hem cihazı görmüş olursunuz hem de kargo sorunlarıyla uğraşmamış oluruz. İçiniz rahat olsun diye testlerin sonuçlarını paylaştım, fakat güven sorunu yaşarsanız, görüntülü aramayla teyit edebiliriz.
Para transferini de yanımdayken ATM üzerinden veya IBAN'a FAST ile yapabilirsiniz. Bankanız FAST farkı alıyorsa, fiyattan düşeriz.
Not: Forumdaki dolandırıcılık ve hackleme konularını gördüğüm için cihazı kesinlikle İstanbul içinde, elden satacağım. Forum yönetimi düzgün bir önlem alana kadar ne siz mağdur olun ne de ben.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.