Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık] Logitech G29 Direksiyon Seti (Garantili - Amazon Faturalı - Shiftersız) Satın Al 2 Eylül 2024 11:38 1 1 [Satılık] Logitech G29 Direksiyon Seti (Garantili - Amazon Faturalı - Shiftersız) Merhaba arkadaşlar,Direksiyon setinin ilk sahibiyim ve Amazon.com.tr'den, satıcısı Amazon olarak almıştım. Logitech Türkiye garantisi 2 yıl diye biliyorum ve bu hesaba göre garantisi 2025 Nisan ayının ortalarında bitmiş olacak. Amazon garanti/desteğinden de yararlanabileceğinizi düşünüyorum. Set, sadece direksiyon ve pedaldan oluşuyor. Cihazın hiçbir kozmetik ve teknik sorunu yok. Tozlu ve açık ortamlarda bulundurmadım ve kullanacağım zaman bile potansiyometrelerin tozlanmamasına özen gösterdim, cihazı sık sık örttüm. Simülasyon oyunları için fazla zaman ayıramadığım için satmak istiyorum. 8-10 kere kullanmışımdır diyebilirim.Sıfır gibi olması, Logitech ve Amazon garantileri nedeniyle bu fiyatı belirledim. Satılana kadar garanti süresinde azalma olur ya da ciddi bir alıcı ile karşılaşırsam, fiyat konusunda yardımcı olurum. Teslimat konusunda İstanbul içi, elden alışverişi tercih ediyorum. Hem cihazı görmüş olursunuz hem de kargo sorunlarıyla uğraşmamış oluruz. Cihaz konusundaki tüm teknik kontrol ve beklentilerinizi görüntülü aramayla teyit edebiliriz.Para transferini de yanımdayken, IBAN'a FAST ile yapabilirsiniz.Not: Forumdaki dolandırıcılık ve hackleme konularını gördüğüm için cihazı kesinlikle İstanbul içinde, elden satacağım. Forum yönetimi düzgün bir önlem alana kadar ne siz mağdur olun ne de ben.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Nisan 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Satıldı] Corsair Vengeance LED 16GB (2x8) DDR4 3000MHz CL15 RAM [Satılık] AMD Ryzen 5 1600 (Stok Fan ve Kutusuyla Birlikte) [Satılık] Logitech G29 Direksiyon Seti (Garantili - Amazon Faturalı - Shiftersız) [Satıldı] MSI NVIDIA GTX 1070 Armor 8GB OC Ekran Kartı (Kutulu - Sorunsuz)