Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık] AMD Ryzen 5 1600 (Stok Fan ve Kutusuyla Birlikte) Satın Al 2 Eylül 2024 14:23 1 1 [Satılık] AMD Ryzen 5 1600 (Stok Fan ve Kutusuyla Birlikte) Merhaba arkadaşlar,İşlemcinin ilk sahibiyim. PC'yi her dönem üst seviye soğutma sistemiyle kullandığım için sistematik ve yüksek sıcaklıklara maruz kalmadı. Pinleri, yüzeyi vs. sorunsuzdur ve degrade olmamıştır. İşlemci sistem bilgilerini ve Cinebench R23 sonuçlarını da paylaştım. Ana bilgisayarda R7 5800X3D, yan bilgisayarda R5 3600 olduğu için satıyorum. Stok soğutucu fanı da fiyata dahildir.Teslimat konusunda önceliğim İstanbul içi, elden alışveriş olması yönünde. Hem cihazı görmüş olursunuz hem de kargo sorunlarıyla uğraşmamış oluruz. Para transferini de yanımdayken ATM üzerinden veya IBAN'a FAST ile yapabilirsiniz. Bankanız FAST farkı alıyorsa, fiyattan düşeriz.Not: Forumdaki dolandırıcılık ve hackleme konularını gördüğüm için cihazı kesinlikle İstanbul içinde, elden satacağım. Forum yönetimi düzgün bir önlem alana kadar ne siz mağdur olun ne de ben.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Satıldı] Corsair Vengeance LED 16GB (2x8) DDR4 3000MHz CL15 RAM [Satılık] AMD Ryzen 5 1600 (Stok Fan ve Kutusuyla Birlikte) [Satılık] Logitech G29 Direksiyon Seti (Garantili - Amazon Faturalı - Shiftersız) [Satıldı] MSI NVIDIA GTX 1070 Armor 8GB OC Ekran Kartı (Kutulu - Sorunsuz)