Şimdi Ara

satilik GodLessTurtIe lvl80 + itemler (beramus) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
10.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilader charın ezikmiş bi vs yapsaydık da gitseydim
  • itemleri nasıl yaptın bilemiyorum ama helal olsun
    bazıları yok kimse vermez falan demiş kimse vermez olsa adam burada charını satmaya çalışmazdı demekki veriyorlarmışki adamda satıyor fazla konuşmaya gerek yok almazlar pahalı vs. almaz demişsiniz ama yarısı gitmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_

para vermedim diyorsunda peki nasıl yaptın bu itemleri düp?

dupe tabi ne olsun. para verse ne olcak ki 27 tane rol satın alıp +3 e mi basacak hayır yine dupe satın alacak. Dupermus aman beramus cypherin elinden dupe krallığını almış serverdir. ilk knightda dupe kolay olmasına rağmen yapılmıyordu. fakat herkesin ağzına takılmasını sağlayan server cypherdır. cypher knight empiredan önce gelmiş olsada asıl olayı patlatan empiredan sonraki türk istilası ve açlığı...

zaten clanından anlamıyonmu unblockkıro kıronun yağcıları, bozacının şahidi şıracı. bunların hepsi dupe bug timinden. o aldığın paralar haram zehir zıkkım olsun boğazında kalsın geber inşallah.

goodles e bilip bilmeden laf atma lütfen adamın o itemleri nası yaptığı belli değil
    1.si ben Renavatio olabilir diye düşünyüorum renavatio da eskilerden kalma ve çok sağlam ncs baSMış olabilir
    2.si şikayet edildin hakaret..

Belli belli nasıl yaptığını herkes biliyo

ben yazıda hakaret algılamadım, sen nereden algıladın...

• 80 lvl rogue 1.8m nps with +8/15str set ,and some spear axe sword defans armors offer

shard+9/90 750ytl----(satildi)
    shard+9/90 750ytl----(satildi)
    rol+3 600ytl----(satildi)
    rol+3 600ytl----(satildi)
    eme+3 450ytl----(satildi)
    re+3 350ytl----(satildi)
    in+1 500ytl----(satildi)
    ib+0 200ytl----(satildi)
    cs+0 600ytl----(satildi)
    fpDD+6/25 150ytl----(satildi)
    rogue chitin +11/19 gauntlet 450ytl----(satildi)
    rogue chitin +11/19 pads 450ytl----(satildi)
    rogue shell helmet +15/15 75ytl----(satildi)

rogue chitin +11/19 paldron 400ytl
    rogue chitin +11/19 boots 400ytl
    rogue shell pads +8/15 70ytl

upupup..
  • hayırlı satışlar inş. sheel ile chitinleride istediğiin fiyattan satarsın up
  • quote:

Dupe charınıda al git bu forumdan..

bu arkadas item yapmayı beceremien lol lerden zamanında item istemistir vermiince bole yaptı bu adamın kendi emegiyle dizdiginine inaniorum charın adama paralar haram zıggım olmus demiisn yazık cok yazık ramazandayız
  • OO YAZILARA BAKTIM BIRI CIKMIS BI ADAM GIBI BISEY YAZMIS BENIMDE CANIM SIKILDI YOOK SU KDAR VERILIRMI YOK SU KADAR ALINIRMI YA BU OYUNUN ......... SIZIN GIBI BEBELER YUZUNDEN CIKIYO AMA UZULMEYIN SIZIN ISTEDIGINIZI YAPTILAR 0-8 YAS ADAMDA O YUZDEN BIRAKIYO BEBELER COGALDI YOK ARABA YOK EV YOK 1 DOLARA CALSIANLAR TERBIYESIZ ADAMLAR ANANIZ BABANIZ CALISIYO SIZ NIYE PC BASINDA VAKIT HARCIYONUZ GIDIN CIRAKLIK YAPIN EVE 3 5 KURUS GIRSIN O ZAMAN O 1 DOLARA AFRIAKDA CALISAN INSANLARI DUSUNEN BEBE KAC KERE SADAKA VERDIN LA YA BENDE SATIYORUM NEDENI EZIKLERLE DOLU BIR OYUN BAYDI LVL 80 OLMUS BIKARMIS INSANDA FELANDA FILANDA OLM BU HAYATTTA ZENGININ PARASI ZUGURTUN VENESINI YORARMIS GIDIN KUMDA OYNAYIN SIZ HADI 750 FAZLAYMIS 7.5 YAP ARKADASIM HATTA HAYIR YAP BUNLAR BEBE BOLE ANLARLAR ZEVK ADAMIN CHARDA 7.5 MILYAR ER SHARDA ISINE GELIRSE DİREK ALIRSIN GELMEZSE YANDAN BU KADAR BASIT O GEREKSIZ KONUSAN ARKADASLARA LAFIM SUDUR LAF SALATASI YAPANLARA

• quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

bankalar yeni kredi açması gerekir
    knight masrafları kredisi

• öncelikle dupe illegal item ytl miş koxpmuş diyenlere şaşıyorum siz neden yapamadınız da adamın yaptığından o kadar emin konuşabiliyosunuz goddlessturtle ı tebrik ediyorum böyle bi char yaptığı ve mantıklı düşünerek sattığı için ve ben şahsi fikrimi söylüyorum kimse üstüne alınmasın ki zaten itemlerin çoğu satılmış ben satın alıcak olsam +9 çitin yerine +8 çitin tercih eder +3 takılar yerine +0 takılar tercih ederdim çünkü bence gerisi playerlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pathosian

öncelikle dupe illegal item ytl miş koxpmuş diyenlere şaşıyorum siz neden yapamadınız da adamın yaptığından o kadar emin konuşabiliyosunuz goddlessturtle ı tebrik ediyorum böyle bi char yaptığı ve mantıklı düşünerek sattığı için ve ben şahsi fikrimi söylüyorum kimse üstüne alınmasın ki zaten itemlerin çoğu satılmış ben satın alıcak olsam +9 çitin yerine +8 çitin tercih eder +3 takılar yerine +0 takılar tercih ederdim çünkü bence gerisi playerlık...

Biz şerefsiz değiliz. Neden dupe kosp bug yapalım. Oyunun kurallarınca yasaklanmıştır..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pathosian

öncelikle dupe illegal item ytl miş koxpmuş diyenlere şaşıyorum siz neden yapamadınız da adamın yaptığından o kadar emin konuşabiliyosunuz goddlessturtle ı tebrik ediyorum böyle bi char yaptığı ve mantıklı düşünerek sattığı için ve ben şahsi fikrimi söylüyorum kimse üstüne alınmasın ki zaten itemlerin çoğu satılmış ben satın alıcak olsam +9 çitin yerine +8 çitin tercih eder +3 takılar yerine +0 takılar tercih ederdim çünkü bence gerisi playerlık...

Biz şerefsiz değiliz. Neden dupe kosp bug yapalım. Oyunun kurallarınca yasaklanmıştır..

+1

• Chara bunu vereyim 96 model
    değeri 7000 YTL

satilik GodLessTurtIe lvl80  +  itemler (beramus)
  • Pm ne bakarmısın GodLessTurtIe
  • beyler geçen gün bi fiyat araştırması yaptım bu konularla ilgili arkadas az bile istemis adamlar +9 shardlara 1 milyar vermeye razı dayının biri +0 cs 1500 verdi siz ne diyonuz fiyatlar pahalı diye bencede arkadaşın konusu kirletmeyelim dupe falan diye dupe olsada bu bizim bileceğimiz iş değil gm nin işi onun bulması gerekir bizim değil
  • Oğlum bunlar iyice araştırmaya başladılar geçende dd li kolluk filan bulmuşlar boşver bişey yazma buraya sırlarımız ortaya çıkmasın
    _A_M_O_N_R_A_
  • ÇÖŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DAYI NİİTTİNNNNNNNNNNN SEN O İTEMLERLE BIZIM KOYU ALIRSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus2002

KARDEŞ SANA ŞEHRAZATI VERSEM OLURMU

ßuna koptum yaw ŞEHRAZATI verem dior
  • "Bu ülke insanından adam olmaz" derdim , şu konuyu okuyunca gerçekten buna eminim artık. Bir insan düşünün ; hayatı sıfır , gecesini gündüzüne katmış ve bu oyuna kendini bağlamış , saatlerini , günlerini , aylarını , yıllarını vermiş. Tam bir dram , sonuç nedir peki 7200 YTL değerinde bir "ŞEY." Daha üzücü olan nedir biliyor musunuz ; Onun bu uğraşına para veren insanlar var. Mesela , diyelim ki 4 sene uğraşmış. Ben 4 sene boyunca , ailemin yanında oturarak para biriktirsem 50.000 YTL'ye yakın param olur çalıştığım süre içerisinde. Hem sosyal hayatım olur , hem sağlıklı bir yaşantım , v.s v.s... Saatlerce bir cama bakmak zorunda kalmam. Şimdi kalkıp "ne şanslı adam" diyorsunuz , belki de bu vatandaşa gıpta etmek gafletinde bulunuyorsunuz ve onun yerinde olmak istiyorsunuz. Vay anasını! Bu konu üzerine bir film yapsalar kimse inanmaz , herkese çok abartılı gelir. Fakat gelin görün ki gerçeği yaşanıyor.

• Biz ne KO'lar , UO'lar , WOW'lar , SW'ler gördük. Hepsi de sönüp gitti. Para verip aldıkları sanal ürünlerin 5 sene sonra hiçbirşeye yaramadıklarını anladıkları zaman , yüzlerinin alacakları ifadeyi çok merak ediyorum. Birçoğunuz "agu" derken biz oyun oynardık , hem de şimdikiler gibi para verip karaket alanların atalarıyla , onlar da para verip sanal birşeyler alırlardı , sonra bizi öldürüp sevinirlerdi. Onların çoğu şimdi 500 YTL'ye tamah ederek sabah 8'de iş başı yapıp gece 10'da evlerine dönüyorlar. Neden biliyor musunuz? oyunu basit bir zaman geçirme olarak gören arkadaşları eşek gibi ders çalışırken , kurslara dershanelere giderken onlar ; "eeeh! ne olacak , dünyaya iki kere mi gelecem" diyen insanlardı. Birçoğunun da babaları zengindi , altlarında araba v.s vardı. Şimdi ise sabah 50 kişilik otobüse 100 kişi binerken , o oyunda öldürdükleri arkadaşları şirket arabasıyla işe gidiyorlar.

• bo$ insanlar mesaj yazmasin lütfen sadece itemlerle ilgilenenler yazsin. özel hayatimda ne olup bittigini kimse bilmiyor salak salak yorumlar yazip durmayin.

rogue chitin paldron +11/90 400ytl
    rogue chitin boots +11/90 400ytl

baska item ve char kalmamistir. char dahil bu yazdiklarimin disindakiler satilmistir. sadece item alicisi warsa eklesin.

monster358@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.