Şimdi Ara

Satılık Gorgos Asmo CLERİC 50 lvl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SATMIYORUM...KONU KİLİT...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropsia -- 20 Mayıs 2010; 19:30:15 >

• Azcık uppp :D
  • azcık daha :D
  • okuyanlar uplarsa sevinirim :)
  • güncel.....
  • Güncel....
  • güncell...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200 TL ye vermeyi düşündüğünde bana yaz. ulaspolat2003@hotmail.com
  • 200 tl ye süper mario alda oyna
  • Belli ki arkadas içmiş sonra 200 tl yazmış XD hocam sende çok istiyosun chada 350 tam degerinde suan bu char fiyatlar çok düşük artık charda. Bu arada cd-KEY ve unique id mevcut mü ve ad ne idi?
  • çok değil dostum boiling balaur 237 tane var onları satsan 70 m yapıyo sadece 70 m u satsan o 300 m allah aşkına boiling balaur droplamak kolaymı gank yiye yiye 6 ay kastım yapmayın emek var okadar gerisini söylemiyorum bile yukarda yazdım diğerlerini..Zeem ismi... herşeyi var sorun çıkmaz..
  • Hiç fenris denemesi yapildi mı ? 5. DenemeDe geçirip bagzilari o zaman fenrii charin 700 tl falan etmesi lazım ama en fazla 500 falan edık daha gecen full fenrisli cleric 400 e satıldı sendeki boiling 2 denenelim bile değil hani sattın 3 deneme desen geriye 21m daha lazım oluo. Ayrıca tüm gün grind ile 4-8m arası para kasilabiliyo
  • 1.9 patch ini bekliyorum su an tek seferde 135 tane istediği boiling sayısı 100 e düşecek ve basma oranı artırılacak o zaman isteyen fenris setini bitirir.
    yada kasada hali hazırda anuhart seti var onu giyer...
  • Full dragonic anuhart seti mı eğer full mavi ise bes para etmez anuhart set. (125 boiling bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soultheme -- 19 Mayıs 2010; 18:53:22 >
  • dragonic
  • ebay.de ... burdan satiyorsun , kendini bunaltmiyorsun. Zamanin varsa sat o malzemeleri kinah olarak dursun... Baya etkisi olur satmada. Ebay üstünden en az 300 euro ya gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldmember

ebay.de ... burdan satiyorsun , kendini bunaltmiyorsun. Zamanin varsa sat o malzemeleri kinah olarak dursun... Baya etkisi olur satmada. Ebay üstünden en az 300 euro ya gider

teşekkürler bilgilendirme için değerlendireceğim..
  • O zaman Bence. Full dragonic SETI giy anuhartin sonra. Oyundan cik bu arada ad ne idi ?
  • Kaden full anuhart dragonic setin var niye gidip Mavi anuhart ustluk giyiyosun ve nie 47 level deep abyss giyiyosun ayrica nie 38 level dragonic item giyiyosun Benin gordugum kadari ile bitek eldiven anuhart dragonic :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: necropsia

quote:

Orijinalden alıntı: oldmember

ebay.de ... burdan satiyorsun , kendini bunaltmiyorsun. Zamanin varsa sat o malzemeleri kinah olarak dursun... Baya etkisi olur satmada. Ebay üstünden en az 300 euro ya gider

teşekkürler bilgilendirme için değerlendireceğim..

Rica ederim. Ebay den alisveris yapmis arkadasin varsa / Tavsiyem uzun süredir üye olan ve en azindan biraz alisveris yapmis ve hanesinde olumlu yorumlar olan bir hesaptan satman olacaktir. Yardim gerekirse Ingilizce ve Almanca olmak üzere icerikleri cevirmede/düzenlemende yardimci olabilirim.

Ayrica acik artirma olarak 7 günden koymani tavsiye ederim.Direk fiyat olarak koyma insanlar yanasmiyor , niyeyse acik artirma olunca millet gazami ne geliyor , daha cok ragbet var =) En asagi 300 euro ya gider diye düsünüyorum. Dedigim gibi hesap elden cikacaksa para edecek ne varsa sat. Alacak insanlar para miktarina bakar genelde , bankada olandan cok.

Paypal ile ödemeyi alabilirsin ebay üstünden ve bu parayida visa kartin varsa o sekilde üstüne alabilirsin son adim olarak. Yurt disindan yurt icine banka havalesi pahaliya mal olur , kimse yanasmaz diye düsünüyorum. O yuzden paypal sisteminide aktif et satis yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viik -- 20 Mayıs 2010; 1:23:02 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.