Şimdi Ara

Satılık Grande Punto (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 yıldır kullandığım ve ilk sahibi olduğum Grande Punto aracımı satıyorum. Herhalde Türkiye'ye ilk gelen Grande Punto'lardan biri. Aracım orjinal 85 binde ve herhangi bir kazası yok. Sıfırdan beri tek el tarafından kullanıldı ve kilometresinin de çoğunu uzun yolda yaptı. 95 beygir, starjet motor, siyah renkte, dynamic donanım ve tek kapı. Aracımın şu ana dek tüm bakımları yetkili servislerde eksiksiz olarak yapıldı. yedek anahtarı, anahtar kodları ve teyp kodlarının hepsi dosyasında yeni sahibini bekliyor. Aracımda sadece arka lastiğin üstündeki bölgede lokal boya var. Aldığımın 3. ayında birisi sürtmüş. Şu an olsa yaptırmayacağım kadar birşeydi ancak o günkü hevesimle o şekilde binmek istemediğim için yaptırdım. Tramer kayıtlarında da görülüyor zaten. Bunun yanı sıra ufak tefek birkaç çiziği var. Onları da boyalı denmesin diye yaptırmadım. Beni rahatsız etmiyor ancak istenirse kaskodan da yaptırıp verebilirim. Evlendiğim için daha büyük ve dizel bir araç almak için aracımı satıyorum. Sanırım Bravo alacağım. İlgilenenler arkadaşlara daha detaylı bilgi verebilir, fotoğraflarını yollayabilirim. Kısaca gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir araç. Fiyat olarak 17 bin TL düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.

İstanbul'da yaşıyorum. İlgilenecek arkadaşlar için sahibinden.com'daki ilanı aşağıda veriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-ilk-sahibinden-orjinal-grande-punto-37025171/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piankhy1 -- 8 Ocak 2011; 10:38:30 >

• hayırlı satışlar
    tam aradığım araç diyebilirim ama 2004-5 modellerini düşünüyorum kaç zamandır ama doğru düzgün bir şey bulamadım

dostum şehir belirmemiş sin birde link eklersen daha kolay satılabilir
  • fiyat biraz çok gibi 0 3k lar 22bine gp de
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

fiyat biraz çok gibi 0 3k lar 22bine gp de

Sanırım yanlışınız var. 0 km en baz donanımlı 77 beygirlik modeller 29550 TL FIAT'ın resmi sitesinde. Kampanyalı fiyatı ise 25000 TL. Sanırım o kampanya da yakında bitiyor.
  • kampanya bitsin istiyor gibisiniz

ama gerçekten fazla yazmıssınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebigil25

kampanya bitsin istiyor gibisiniz

ama gerçekten fazla yazmıssınız...

Valla piyasadan çok haberim yok. Ancak oto pazarında ve internette gördüğüm kadarıyla fiyat yazdım. Elbette biraz pazarlık payı da var. Ancak şu an gerek internette gerekse de oto pazarlarında gördüğüm fiyatların en aşağısını yazdım. Zaten galeriler de takasta 16 bin verdiler. Bakalım kısmet artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.