Şimdi Ara

[ Satılık ] GTA 5 30 TL For Honor 45 TL wd2 bf1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık Watch Dogs 2 account = 40 tl (id,şifre verilir. gizli sorusu yoktur. referanslarıma bakabilirsiniz.)

Satılık Gta 5 account = 30 tl ( id şifre mail değiştirilebilir hesabın bütün sahip olduklarıyla) hesapa sadece 1 kere girildi sıfır sayılır!!![ Satılık ] GTA 5 30 TL For Honor 45 TL wd2 bf1

Satılık Bf 1 account = 40 tl ( id şifre değiştirilmez referanslarıma bakın)

Satılık Bf 1 account = 45 tl ( id şifre değiştirilmez referanslarıma bakın) [ Satılık ] GTA 5 30 TL For Honor 45 TL wd2 bf1
    Ödeme = Enpara,Yapı kredi,ziraat pm atın döneyim. Referasnlı üyelere öncelikle hesabı verebilirim . Diğer üyelerden önce para alırım.

Oyunların hepsi orjinal oyun sağlayıcısından alınmıstır. Test edilmiştir online olarak. Diğer sorular için pm atınız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

İlk satışımız @madsi adlı arkadaşımıza watch dogs 2 olmuştur. Hayırlı olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berker243 -- 13 Mart 2017; 16:42:43 >

• gta 5 için ıd şifre mail değiştirilebilir de steam le bağlantı yaptınız mı peki?
  • HumanHunter H kullanıcısına yanıt
    Hocam Steam bağlantısı yapmadım ben aldım hoşuma gitmedi satmak istedim sadece 1 saat oynama süresi mevcut hesabın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch Dogs 2 alınmıştır. Teşekkürler.
  • ID şifre değiştirilemez diyorsun demek ki hesap sana ait değil peki hesabı aldıktan sonra şifre v.s değişir ise ne olacak ?
    10-15 TL olsa alınır da 40 TL çok fazla hocam.
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    hocam 1 ay garanti veriyorum. Ben kendim kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. İsterseniz alan arkadaşımıza sorabilirsiniz referanslarımızı boşuna yapmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet4428

ID şifre değiştirilemez diyorsun demek ki hesap sana ait değil peki hesabı aldıktan sonra şifre v.s değişir ise ne olacak ?
    10-15 TL olsa alınır da 40 TL çok fazla hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu 1 ay garanti veriyorum nedir kendisi de bilmiyor arkadaşın hesapların nereden geldiğini
  • zorla satmıyoruz kardesim. Alan arkadaşlara sorabilirsin referanslara sorabilirsin.
  • 1 dolara alıp 40 liraya satmak. Beğendim, kârlı iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.