Şimdi Ara

SATILIK GTA 5 SPECİAL EDİTİON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aral game den aldım aral tarafından 2 yıl garanti verildi 22 ay daha garantisi vardır sadece 2 kere oynadım çizik kırık yoktur sıfırdan tek farkı

jelatinin açılmış olmasıdır mağazadaki ürün ile benim ürünüm arasında fark yoktur 1.5 update yapıldı tak çalıştır sorunsuz oynayacaksınız

oyun special editiondur kod kullanılmadı türkçe kullanım klavuzu vardır mavi özel haritası vardır içerik eksiksizdir ve tamdır herşey fotoludur temsili değildir

kendi fotosudur aynı ürün gönderilecektir kargo alıcıya aittir anlaşmalı kargo ile gönderilecektir indirimli ödeyeceksiniz

İSTEDİĞİM FİYAT 200 TL DİR TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM

İLETİŞİM 507 619 77 01 VEYA FORUMDAN MESAJ GÖNDEREBİLİRSİNİZ

ÖDEME SEÇENEKLERİ BANKA HAVALE EFT PTT POSTA ÇEKİ

İSTEYENE SANALPAZAR SAHİBİNDEN GİTTİGİDİYORDAN İLAN AÇABİLİRİM ( KOMİSYON ALICIYA AİTTİR )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 23 Kasım 2013; 21:46:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: myth_1907

Bu oyundan farkı nedir ?http://www.vatanbilgisayar.com/aral-020618-ps3-gta-v/productdetails.aspx?I_ID=66601

merbaha vatanda satılan oyun standart sürümdür extra hiçbirşey yoktur benim sattıgım oyun özel sürümdür extra özellikleri ve bir sürü içerikleri vardır

GTA V Special Edition'da;
    Oyunun Haritası
    Artbook
    Bonus Kıyafetler
    Özel Silahlar
    Bonus Dövmeler
    Yeteneklere Özel Bonuslar bulunuyor.

Bildiğiniz üzere Rockstar Games, GTA V için iki farklı paketin duyurusunu yapmıştı. Special Edition ve Collector's Edition ismindeki bu özel sürümler, bir de oyun içi DLC içerecekti. Rockstar, oyunun bu DLC'sini detaylandırdı.

- Ekstra Silahlar
    .50 Caliber Pistol ve Bullpup Shotgun silahları bu DLC ile birlikte oyundaki silah mağazalarında ücretsiz olarak satılacak. Ayrıca bu silahları geliştirme ve görünüşünü değiştirme de ücretsiz olacak.

- Karakterlerin Görünümü
    Bu DLC ile birlikte oyundaki bütün karakter görüntüsü değiştirmeye odaklanan mağazalarda %20 indirim uygulanacak. DLC'de her üç karaktere de yeni kıyafet, dövme, özel saç ve sakal görünüm üeklenecek.

- GTA Online İçin Özel Karakter
    GTA V'in multiplayer bölümü Grand Theft Auto Online'daki karakterinize çok daha farklı özelleştirme imkanları sunulacak. Ayrıca DLC'nin Collector's Edition sürümüne özel olarak GTA Online'daki karakterlerinizi GTA serisinin isimlerinden Nico Bellic'e, Claude'a veya Misty'e benzetme imkanı sunulacak.

- Beş yeni Challenge görevi
    - Special Ability Boost adında üç karakterin de özel yeteneklerini %25 daha hızlı geliştirme imkanı
    - CarbonRS ve Hotknife adında özel araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 23 Kasım 2013; 15:00:37 >

• Eyvallah hocam,hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.