< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
satılık her bütçeye zevke MÖNİTÖR (17. sayfa)
-
-
Ah ah geçim sıkıntısı çekmediğimiz yıllar 20 yıl önceydi. Tek maaş ile tatile bile giderdik. Ev araba vs alırdık. Nerede o eski günler. Şimdi 2. işi yapıyoruz karnımızı azıcık doyuruyoruz beee :)
Panelde yakından bakınca yarısına kadar ince ince görüntü kayıpları var. Normal mesafeden bakınca belli olmayan bir hata. İkinci ekran olarak rahatlıkla kullanılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 22" ve üzeri hd monitörün temizini o rakamlara ben alamıyorum ki :(
Artık geçen sene ne varsa bu sene 3/4 ile çarpacaksınız. Daha da kötüsü alışacaksınız. Başka yolu kalmadı maalesef.
-
merhaba arkadaşlar 2 k 27 inch curved mönitör bakıyorum elinde temiz garantisi devam eden ürün var ise konuşabiliriz.
-
21'' ve üzeri CRT bakıyorum.
-
Crt mevcut değil maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
hocam merhaba, 2k olan Asus monitörün fotoğraflarını iletmeniz mümkün mü rica etsem, özellikle kusur olan yerleri. almayı düşünüyorum, teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
24-25-27" ikinci monitör olarak kullanabileceğim ürünleriniz var mı? Fiyatı 2000-2500 civarlarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnd3 -- 5 Ekim 2024; 17:47:11 > -
Merhaba, sürekli bir monitör girişi olmaktadır. Hazırda istediğinizden kalmadı. Stok girilince haber vereyim size.