Dell 144hz vardı yenice satıldı. Size uygun rakamlı bir 144 hz ayarlamaya çalışalım. |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Dell 144hz vardı yenice satıldı. Size uygun rakamlı bir 144 hz ayarlamaya çalışalım. |
Genelde 60/ 144 HZ geliyor. 75 HZ için biraz şans lazım. Çerçevesiz vs. bulmak zor olacak. |
Pm |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yukardaki mesajlarımda da belirttiğim üzere bu ara bir kriz var. 25/ 29" gibi özel seriler biraz nazlı gelmekte/ gitmekte. Eskisi gibi bir sirkülasyon yok. Yine de tabiiki sizin içinde bakalım. |
şuan ne satılıyor tam olarak |
hocam elinizde neler var şuan |
Stoklarımız yenilenmiştir. Bu ara monitörler ciddi zamlandı ama yine de sizin için Monitör ayarlamaya çalışıyorum. |
hocam iyi akşamlar elinde hdmi girişli uygun fiyatlı bir şeyler var mı çocuk için. ASUS VP228 HE duruyor mu mesela ilk mesajdaki < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolorhan -- 17 Temmuz 2022; 0:7:38 > |
evet duruyor. |
hocam yarın müsait olursanız özelden görüşelim . ilginize teşekkür ederim. |
Merhabalar, 2000-2500TL maks bütçe 144hz 24 inch 1ms ve IPS panel + 2k denk gelirse o da düşünülür. Benzer monitör elinizde varsa ilgilenebilirim |
merhaba 27" uygun fiyatlı monitor lazım. 2. monitor olarak kullanıcam sadece whatssapp veya discord açık olacak. Rahatsız etmeyen çatlağı , kırığı çıkıgı vs olan kabulum olur. |
Kart fiyatları düşünce MONİTÖR piyasası patladı gitti. Bu ara bende de monitör sıkıntısı var. Ama düşündüğünüz gibi bir şey gelirse etiketleyeceğim. |
Merhaba, işyerinde kullanacağımız 24 inch flicker free ve mavi ışık azaltma özelliği olan pivot IPC monitör var mı elinizde 2 tane lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam merhaba ana monitörüm 27inç yanına 2.ekran arıyorum uygun yollu varmıdır elinde birşey |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Monitör için maalesef uygun rakam diye bir şey kalmadı. Fiyatlar uçtu. Peşinden yetişemiyoruz. |
Merhaba hocam daha önce seninle bir hukukumuz olmuştu memnun kalmıştım. Bana şu an 144 hz sorunsuz bir monitör lazım. Elinde varsa hemen gelip alacağım. Fiyatı da çok tuzlu olmazda sevinirim :) |
cevaplandı. |