Şimdi Ara

Satılık Heroes Of Newerth Legacy Account

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, HoN hesabım satılıktır. Hesap Legacy statüsündedir.

Legacy nedir?

Bilmeyenler vardır diye anlatmak istedim. HoN (sözde) "free to play" e geçmeden önce satın alınan hesaplardır. Oyun ücretsiz hale geldikten sonra bu eski hesapları Legacy yaptılar. Bu hesapların özelliği şimdiye kadar çıkmış ve ilerde çıkacak olan tüm heroların ücret ödemeden açık olmasıdır. Ayrıca sd-bp-bd-ar oyun modları için de sonsuz token vardır. Şu anda legacy hesap satışı yapılmamaktadır ve tüm heroları teker teker açmak isterseniz yaklaşık 300 dolar gibi bir ücret ödemeniz gerekmektedir. Bundle ları kullanırsanız biraz indirim oluyor ve sanırım 200 dolar civarı gidiyor yine.

Hesap özellikleri:

Stat özellikleri:http://www.heroesofnewerth.com/player_stats.php?aid=2046224

Şuanda hesapta birikmiş 1831 silver ve 18 gold var

Account Icon, Symbol, Taunt ve bir çok avatar var

- Cannon Bombardier (Bombardier)
    - Dyrad Warden (Emerald Warden)
    - Nomaddin (Nomad)
    - Ladybug Pestilence (Pestilence)
    - White Lotus Silhouette (Silhouette)
    - Raven Soulstealer (Soulstealer)
    - Adventure Gladiator (Gladiator)
    - Scorpion Magmus (Magmus)
    - The Nightmare Madman (Madman)
    - Wretched Hottie (Wretched Hag)
    - Golden Pebbles (Pebbles) - gold collection
    - Oni Devourer (Devourer)
    - King Ra (Amun Ra)
    - Lord Midas (Midas) - early access
    - Gladius Beardicus (Gladiator)
    - Grandfather Time (Chronos)
    - Dominatrix Torturer (Torturer)
    - Gypsy Fayde (Fayde)
    - Count Dampeer (Dampeer)
    - Voodoo raptor (Voodoo Jester)
    - PeKing Duck (Monkey King)
    - Rhino Rampage (Rampage)
    - Steampunk Electrician (Electrician)
    - Mecha Gemini (Gemini)
    - Garbagore (Balphagore)

Bazı avatarlar aldığımda 3000 silver iken sonradan değeri düşmüştür. Bunları göz önünde bulundurarak fiyat 100 lira düşünüyorum.
    Pazarlık payı vardır. İstanbul içi elden verebilirim. Pm ile ulaşbilirsiniz.

Herkese iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suLumanco -- 29 Aralık 2020; 9:41:26 >

• Dostum üzülerek söylüyorum ki legacy devri bitti artık. Oyun F2P geçtiğinde bende dedim bu oyun bitmiştir tamam baktık LoL gibi free rotation yaptılar F2P acc lere. Ben direk elimden cıkardım accountumu. Baktılar tutmadı sonra artık DotA gibi oldu. Her account da var tüm herolar. Bu saatten sonra HoN accountlarının para ediceğini sanmıyorum.Çok fazla oynayanıda kalmadı zaten DotA 2 var artık herkeste. Ah ah eskiden ne oynarıdm şu HoN u çok zevkliydi be. F2P a geçirdiler oyunun olayı ve özelliği bitti.
  • Evet oynayani gitgide azaliyor. Fakat d2 grafik ve oyuna baglanma acisimdan cok yetersiz hon a gore. Ben okulum dolayisiyla elimden cikariyorum cok vaktimi caliyor. Dedigin gibi cok zevkliydi eskiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum endu@w.cn adresini eklersen sevinirim..
  • Biz hala oynuyoruz 3 sene oldu neredeyse. Hala zevkli hala iyi bir hon. S2 çok yanlışlar yaptı ama oyun şu anda zirvesinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.