Şimdi Ara

SATILIK HİÇ KULLANILMAMIŞ VEYA ÇOK TEMİZ YGS-LYS KİTAPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünler hiç kapağı açılmamış kitaplardan ve 3 5 test çözülmüş çok temiz kitaplardan oluşuyor. Denizli içi elden teslim yaparım. Farklı şehirden alacak olursanız kargo da olur mesaj atınız. Şimdi kitaplar hakkında bilgi vercem, tekrar bilgi almak isterseniz burdan ulaşabilirsiniz.

Zirve YGS MAT KONU ANLATIMLI 528 sayfa sadece 5 yaprağı kullanılmış tertemiz bu 5 dışında tek bir iz dahi yok - 10 TL

ZİRVE YGS TÜRKÇE KONU ANLATIMLI 388 sayfa ve sadece konuların sonlarındaki testler çözülmüş çözülmeyenler de var konu anlatımı kısmında hiç sorun yok - 5 TL

ZİRVE YGS MAT SORU BANKASI 462 sayfadan sadece 3 test çözülmüş baska yerde iz bile yok - 10 TL

ZİRVE YGS TÜRKÇE SORU BANKASI 304 sayfa ve 117 test var 49 tanesi çözülmüş gerisi tamamen boş - 3 TL

ZİRVE YGS COĞRAFYA KONU ANLATIMLI 375 sayfa konu sonlarındaki bi kaç test dışında tertemiz - 5 TL

FİNAL YGS İLK BASAMAK MAT KONU ANLATIMLI çok güzel bi kitap ve çok güzel öğretiyor 392 sayfa ve en fazla %10 u kullanılmış zaten konu anlatımlı olduğu için kirlenmiyo kitap - 5 TL

YAYIN DENİZİ PARAGRAF HIZ SORULARI bu da çok güzel soruları olan bi kitap aynı zamanda zor 272 sayfa ve %10 u anca kullanılmıştır ana testlerin tamamı boştur - 5 TL

ZİRVE YGS GEOMETRİ SORU BANKASI 208 sayfa ve sadece 1 test çözülmüş onda da hiç işlem yok silebilirim - 4 TL

ZİRVE YGS GEOMETRİ KONU ANLATIMLI 272 sayfa zaten konu anlatımlı bi kitap 5 test çözmüşüm gerisi boş - 4 TL

ZİRVE YGS FELSEFE SORU BANKASI kapağını hiç açmadım ilk defa kac sayfa olduguna bakmak icin açıyorum 135 sayfaymış - 3 TL

KÖRFEZ YGS SOSYAL BİLİMLER (TARİH COĞRAFYA FELSEFE) KONU ANLATIMLI kitap 3 dersten oluşuyo ve cok güzel ozet şeklinde 273 sayfa tamamen bos hic iz yok - 5 TL

FDD YGS FELSEFE KONU ANLATIMLI 160 sayfa kapağını bile açmadım - 4 TL

ÖRNEK AKADEMİ YGS SON 10 YILIN ÇIKMIŞ SORULARI 696 sayfa kitabın tamamı çözümlü soruların nasıl yapıldığına bakabilirsiniz. 2004-2013 arası çıkan tüm sorular var 20 yaprağını anca kullanmışım heralde onlarda çoğunlu türkçe kısmından tertemiz kitap - 5 TL

ZİRVE YGS LYS TARİH SORU BANKASI bundan 2 tane var elimde 336 sayfa birisi kapağı bile açılmadı 7 TL digeri ise 3 test çözülmüş 6 TL

ZİRVE YGS LYS TARİH KONU ANLATIMLI 616 sayfa sadece 5 test çözmüşüm bomboş kitap - 10 TL

FDD YGS TARİH KONU ANLATIMLI 336 sayfa sadece 8 test çözmüşüm bi de ilk üniteden renkli kalemle çizdiğim yerler var gerisi tamamen boş - 5 TL

FİNAL YGS TÜRKÇE SORU BANKASI 320 sayfadan oluşan 64 testlik bi kitap bi tes 3 4 sayfa kadar var baya soru var yani icinde ben 14 testini çözmüşüm - 5 TL

ZİRVE YGS COĞRAFYA SORU BANKASI 279 sayfa 11 test çözmüşüm - 5 TL

ZİRVE YGS FELSEFE KONU ANLATIMLI 160 sayfa konu anlatımlı zaten. 3 test çözmüşüm - 3 TL

ÇÖZÜM YGS LYS GEOMETRİ KONU ANLATIMLI 592 sayfa %5 ini ya kullanmışım ya kullanmamışım - 8 TL

FORMÜL YGS LYS COĞRAFYA KONU ANLATIMLI benden almasanız bile gidin başka yerden mutlaka alın cok zengin bi kaynak 464 sayfa %5-%10 anca kullanmışım yok bile hatta - 10 TL

FİNAL YGS LYS TÜRKÇE EDEBİYAT KONU ANLATIMLI 688 sayfa kalın bi kitap baştan sona türkçe ve edebiyat var aralardan 10 15 tane test çözmüşüm daha testlerin tamamına yakını boş konu anlatimi olarak da 5 10 sayfada renkli kalemle cizdigim yerler var temiz kitap - 40 liraya yakın bi fiyata almıştım bi 10 lira yapsın artık arkadaşlar

Simdi 2 tane 10. Sınıf kitabi var onlari da yazim.

KÖRFEZ 10. SINIF TARİH KONU ANLATIMLI 168 sayfa be kitabin kapagi gerçekten açılmadı aldım hala duruyo - 3 TL

GÜVENDER 10. SINIF TEK KİTAP TM SORU BANKASI arkadaşlar kitabı aldım ve aldıktan hemen sonra çözmeye bile vakit kalmadan hafif ıslandı kurudu ama kitapta hic bisey yok aldığım gibi duruyo. TM alanında her dersten soru var 397 sayfa bomboş - 5 TL

YGS denemelerim var onları yazıyorum.

MALTEPE 8'Lİ YGS DENEME SETİ açıklamaya gerek yok 2 tanesini çözdüm 6 tanesi daha poşetinde duruyo - 5 TL

PALME YGS 10 DENEME SETİ. 5 tanesini çözdüm kalan 5 i poşetinde duruyo - 4 TL

Bir de benim küçük yarım A4 kağıdı boyutunda özet kitaplarım var. Açık soyliyim konu olarak ygs ye ben hep bunlardan çalıştım hem küçük sizi motive ediyo hem de özet bilgiler var akılda kalıcı şekilde. Konu özeti olduğu icin ben yenisini alacaksanız gerek oldugunu dusunmuyorum cunku ayni sekilde duruyo tertemiz. Her birini 7 tl ye aldım ve 4 TL ye satmayı düşünüyorum tertemiz kitaplar.

EDİTÖR YGS TÜRKÇE ÖĞRETMENİN DEFTERİ 128 sayfa

EDİTÖR YGS MATEMATİK ÖĞRETMENİN DEFTERİ 142 sayfa

EDİTÖR YGS COĞRAFYA ÖĞRETMENİN DEFTERİ 104 sayfa

EDİTÖR YGS TARİH ÖĞRETMENİN DEFTERİ 186 sayfa

EDİTÖR YGS GEOMETRİ ÖĞRETMENİN DEFTERİ 126 sayfa

EDİTÖR LYS MATEMATİK ÖĞRETMENİN DEFTERİ 136 sayfa

Tüm kitaplarım bunlar arkadaşlar. Daha sonra lys kkitaplarını da ekleyeceğim. Emin olun bu kitapların içinde cok kullanıp da yıprattığım kitap yok oyle olanları yazmadım zaten bakarsınız resim atarım begenmezseniz almazsınız. Kitapların çöpe gitmesini istemedim o yuzden degerlendirmek istiyorum. Seneye dersaneler olmayacak galiba o yuzden size ygs lys çalışan arkadaslara bi sürü toplu kitap veren bi yer olmayacak. Eger burda hoşunuza giden kitap varsa gidip 20 30 liraya almanıza hic gerek yok hem siz kazanın hem biz kazanalim. Kitapların bikac tanesi dışında tamamı 2014 2015 basim. Bakın hosunuza giden olursa mesaj atın fiyatlarda da konusuruz anlaşırız. Kitaplarımın bosa gitmesini istemedim biraz da paraya ihtiyacim olunca sizin hoşunuza giden kitap olursa değerlendirmek istedim. Bilgi almak icin bana ulaşırsınız. Şimdiden ilgi gösterecek arkadaslara teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farewelldarling -- 25 Mayıs 2015; 20:42:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.