Hesapta 12 tane 80 level karakter mevcuttur. Çoğu Human Irkından, 2 tane Norn var. HoT, PoF, EoD, SOTO ve JW expansionları yani tüm expansionlar mevcuttur. SotO'da az oynadım, JW ise sadece satın aldım Wizard Vaulttaki itemlerı kaçırmamak için. LWS2, LWS3, LWS4, IBSlerin hepsi açık. Account AP = 195XX, 20k olmak üzere. 15 tane Shared Inventory. 1000 material storage, toplam 8 tane bank template açık. Main characterler, (Scribe hariç tüm crafting professionları mevcuttur.) Mesmer (+2 extra bag, 6 x equipment, 6 x build template) + Volatile Magic Gathering Tools Engineer (+1 extra bag, 5 x equipment, 6 x build template) + Unbreakable Gathering Tools Elementalist, Warrior ve Revenant'ta extra 1er equipment templateler açık) PvP Rank 72. WvW rank 878. PvP ve WvW oynayanların da işine yarayacak bir account. Mevcut Legendary Durumu, Tüm Legendary Trinketler. PvP legendary light armor set. Raid legendary medium armor set. Raid legendary heavy armor set. 7 tane Legendary Rune 4 tane Legendary Sigil 1 tane Legendary Relic 22 tane Legendary Weapon (Aquaticleri kasmadım) * 2 tane Gen1 (Torch, Sword) * 10 tane Gen2 (GS, Sword, Dagger, Longbow, Shortbow, Staff, Axe, Pistol, Mace, Focus) * 10 tane Gen3 (Hammer, Dagger, Sword, Axe, Pistol, Mace, Rifle, Warhorn, Scepter, Shield) (Hepsinin Soo-Won skinleri de mevcut) (6 tane daha legy skin daha var da önemli değil) Şu an inventoryde unlock edilmemiş Legendary Spear Kamohoali'i Kotaki var. Satılabilir veya kullanılabilir. Kozmetik extralarını konuşma gereği duymuyorum. Antalya içi hesabı gösterebilirim. Satış rakamı 60000 TL. Detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz. Edit: Güncelleme < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 18 Ekim 2024; 2:12:57 > |
Bildirim