Şimdi Ara

satılık host yanlız içinde portal yüklü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1gb web alanı 5gb aylık bandwith sınırsız subdomain ve mail veren host'u satıyorum yanlız başlıktada belirtiğim gibi içinde portal yüklü sitewww.swat4turkey.com fiyat tekliflerinizi bekliyorum. bu arada host'un daha 10 ay'ı var

• söylemeyi unuttum arkadaşlar kusura bakmayın php ve asp desteği olması lazım php kesin varda asp bilmiyom size yarın söylerim ama olması lazım ya birde linux tabanlı olması lazım
  • Kolay gelsin.

Umarım alan biri olur...
  • teşekkür ederim arkadaslar tekliflerinizi bekleyecem eger detayları konusmak istiyorsanız pm'ye yazın teşekkür ederim
  • arkadaşlar 35kez gösterilmiş neden kimse istemiyo nerede bi problem var öğrenmek istiyorum teşekkürler
  • kaç para istiyon?
  • reisem sen aklından geçen fiyatı söylersen sevinirim ben fazla bu konulardan anlamam ama ne kadar ettiğinide az çok bilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FC 25 PC HESABI ARIYORUM
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • host alanı en fazla bu seye göre yıllık 150 milyon eder(çünkü band cok düşük)
  • reisem istersen msn'den konuşalım eğer almayı düşünüyorsan tabi sana msn adresimi veriyorum ozkan_burak@hotmail.com gel bi konuşalım detayları falan anlaşırsak neden olmasın
  • ben almak istemiyorum sadece bilgilendirme amacı ile sordum
  • of be reisem bende ümitlenmiştim valla neyse saol ilgilenen biri bulursan buraya yönlendirisen sevinirim
  • tmda sanmıyorum pek
  • niye yaw nesi var niye satılmasın
  • mauehaueh süper ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

host alanı en fazla bu seye göre yıllık 150 milyon eder(çünkü band cok düşük)

• Niye Satılmaz??
    1)Cogu kisi hostla beraber almaz.
    2)Forum ismi pek guzel değil.Akılda kalıcı diil.(4 keske for olsaydı)
    3)Site hitleri cok az
    4)Uye katılabilirliği yok
    5)tr'de swat pek oynanmıyo.Oynanıyo olsada anca onun takipcileri alır.
    6)Fiyatı hersey dahil en fazla BENCE 40 ytl eder.
  • ben 50 ytl veririm
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.