Şimdi Ara

SATILIK Hot+Ultimate PoF Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde satın aldığım bir arkadaştan ama fırsat bulup pek oynama şansı bulamadım Hot ve Ultimate PoF lu hesap mevcut. İçeriğini çok hatırlıyamıyorum Api Keyi yazıyorum oradan bakarsınız. Bütün bilgileri mevcut mail adresi ile birlikte vereceğim isterseniz değiştirebilirsiniz. Daha önceden bir çok kişiden oyun satın alıp satmışlığım vardır. İstenildiği taktirde referans verebilirim. Api Key den içeriğine bakabilirsiniz zaten hali hazırda Hot ve UPoF un ederi belli. Normal poflu hesaplar 100 küsur civarı gidiyor bende 100 TL istiyorum hesap için. Tek ve son fiyattır. İlgilenen arkadaşlar pm yolu ile ulaşabilirler. Hızlı bir şekilde geri dönüş yapmaya çalışırım. Alacak arkadaş ile watsup ve telefon yolu ile görüşebiliriz satış için.

5AD7C23C-0F22-1045-B224-9CA4B46D8368688D359D-CDA6-4598-84A8-E23328856AC7

Edit: Api Keyi düzeltmesi.
    Edit 2 : Fiyat 100 TL olarak düzeltilmiştir.

Edit 3 : HESAP SATILMIŞTIR TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlords -- 16 Mart 2018; 10:21:8 >

• Güncel...
  • Tüm bilgiler ve mail adresi ile verilecektir. İstenildiği taktirde değiştirebilirsiniz mail adresini. Halen satıştadır arkadaşlar. Fiyat makuldür. Daha öncede satışlarım oldu dh üzerinden.
  • Arkadaşlar fiyat 80 TL ye düşmüştür. Acil nakit ihtiyacı nedeni ile satıyorum. Fiyat çok ama çok uygundur. Lütfen iletişime geçin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güncel midir ?
  • Günceldir satışı devam ediyor.
  • ++++++++
  • Hesap SATILMIŞTIR ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.