Şimdi Ara

SATILIK HP w2207 22inc Tertemiz (Bursa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu monitörü çok fazla anlatmaya gerek yok aslında.Yapacağınız kısa bir araştırma bile ne kadar sağlam ve kaliteli bir monitör olduğunu anlamanıza yetecek.Masaüstü bilgisayarımı parçalayıp sattığım için artık monitöre ihtiyacım kalmadı.Çok çok temiz durumda.Ölü pixel vb. gibi ekranda sorun teşkil edecek hiç bir şey yok.Ürünün kutusu malesef yok.Bursa içi elden satış yapabilirim.Uygun bir kutu ayarlarsam Bursa dışı satışta olabilir.
    İstediğim fiyat 310 TL

HP'nin bu 22 inç geniş ekran monitörü, 1680 x 1050 ekran çözünürlüğü ve HP BrightView teknolojisine sahip. Yani renkleri daha zengin, resimleri ise daha keskin göstererek maksimum kalitede görüntü sunuyor. Düz panel ekranı ile parlak ve üstün geniş ekran görüntüleme deneyimi sunan HP w2207, 1000:1 kontrast oranı ve 5ms tepki süresine sahip. Döner ekranı ve yüksekliği ayarlanabilir ayağı ile, rahat çalışabilmek için ayarlanabilen bu LCD monitörün, arka yöne bakan hoparlörleri ve 2 adet yüksek hızlı USB girişi de bulunuyor.

Monitörün kendi fotoğrafı

Bunlarda internetten temsili fotolar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynı monitörü ben kullanıyorum, çok kaliteli bir monitördür, hayırlı satşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karameşe

Aynı monitörü ben kullanıyorum, çok kaliteli bir monitördür, hayırlı satşlar

@karameşe ben de aynı monitörü uzun süredir kullanmaktayım ...
    Acaba diyorum değiştirme vakti geldi mi ???
    1920x1080 full hd bir monitör alma niyetim var ama ...
    Kaç inç olacak, Led, 3D, IPS panel özellikleri olsun mu veya nasıl birşey olsun, karar veremedim ...
    Hem @Evolution'a hem de sana sormak isterim bunları ...
    Bu monitörü kullanan günlük, normal bir kullanıcının bir sonraki monitörü ne olmalı, nasıl olmalı ???
    Teşekkürler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronica

quote:

Kaç inç olacak, Led, 3D, IPS panel özellikleri olsun mu veya nasıl birşey olsun, karar veremedim ...
    Bu monitörü kullanan günlük, normal bir kullanıcının bir sonraki monitörü ne olmalı, nasıl olmalı ???
    Teşekkürler ...

Bu monitörü aldığımdan beri monitörlerdeki yenilikleri hiç takip etmedim inan dostum o yüzden daha bilgili birisi cevap verirse iyi olur.

Ben kendi adıma konuşmam gerekirse eğer notebook kullanmasaydım kesinlikle satmazdım bu monitörü.

• quote:

Orijinalden alıntı: electronica

quote:

Teşekkürler ...

Merhabalar, bendeki w2207h modeli. Sanırım çok ufak + ları vardı. Monitörü sanırım bi 4 yıldır kullanıyorum belki daha fazla. İnanın LED monitör kullanan bir çok arkadaşım geldiklerinde monitöre hayran kalıyorlar. Ozaman baya araştırmıştım, parlak ekran diye geçiyordu. Aynı zamanda xbox360 oyun konsolundada kullanıyorum. Oyun performansı gerçekten ama gerçekten çok iyi. Eğer monitörü değiştirme kararı alırsam buda sadece ve sadece 3D teknolojisinden dolayı olur.

• Ben de 4,5 senedir HP w2207 kullanıcısıyım. Sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Üstün görüntü kalitesinin yanısıra monitörün ayağının kalitesi, sarsılmazlığı ve kullanılışlığı da bence tek başına bir tercih nedenidir.

Daha büyük boyutlu bir monitöre geçme arzusu taşımama rağmen, bu kaliteye yaklaşan bir 26 ya da 27 inç monitör bulamıyorum.
  • Aynen öyle katılıyorum.Ben sattım 46 inç samsung kullanıyorum :) ama bir tane almam gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HDMI girişi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

HDMI girişi var mı ?

Hayir yok VGA ve DVI var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

HDMI girişi var mı ?

PS3 Bağlayabilir miyiz buna ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

HDMI girişi var mı ?

PS3 Bağlayabilir miyiz buna ?

DVI to HDMI donusturucu ile ben XBOX 360 bagliyordum PS3 te ayni sekilde baglanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu biraz eski ama satılmadıysa şu linki incelemeden almayın;

http://www.hardwaremania.com/forum/hm/incelemeler/kullanici-incelemeleri/hp-w2207-incelemesi-79302.html

Efsane bir monitördür, 5 sene geçti halen kullanıyorum ve halen piyasaya yeni giren bir çoğu LED monitörlerden bile daha canlı renkler vermektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.