Şimdi Ara

[Satılık] HTC 10 Carbon Grey 1050 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom'dan alınmış, yurtiçi, kutu, fatura ve tüm kutu içeriği duruyor. (Kulaklık hariç maalesef.) Eylül 2016 faturalı, garantisi devam ediyor.

Ekranda bir iki küçük kılcal çizik vardır, ekran koruyucu takılıyken hiç belli olmuyor, ekran koruyucu yokken ancak güneş ışığında hafif belli oluyor. Kullanım ve kozmetigi etkilememektedir. Yine çerçevede nokta şeklinde bir iki çizik ve boya atması mevcuttur, genelde kılıf takarken meydana gelmiş şeyler. Herhangi bir şekilde düşme, ezik, sorun söz konusu değildir.

Sadece Ankara'da elden alışveriş yapılacaktır.

Takas için de sadece Xiaomi Mi6, Galaxy S8, S7 Edge, LG v20 ve iPhone SE düşünülür. Altı üstü tabii ki konuşulur.

Fotoğrafını çekemiyorum başka bir kamera olmadığı için elimde. Zaten ciddi alıcıların elden inceleyip almasını tercih ederim.

Bu haftaya özel pazarlıksız fiyat: 1050 TL

[Satılık] HTC 10 Carbon Grey 1050 TLT
    [Satılık] HTC 10 Carbon Grey 1050 TLL
    [Satılık] HTC 10 Carbon Grey 1050 TL[
    [Satılık] HTC 10 Carbon Grey 1050 TL/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laika -- 23 Şubat 2018; 11:48:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• One plus 3t var düşünürsen. Pasaport kayıtlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurter

One plus 3t var düşünürsen. Pasaport kayıtlı.

3T düşünmüyorum hocam, teşekkürler.

• Yanlış anlamazsan hocam kulaklık neden yok?

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşıma hediye etmiştim, bende daha iyisi var, telefonu da zaten satmam diye düşündüğüm için...

• Kendisi ile tablet satışı için 10 gün önce bir mesajlaştık sonra dün gece tekrar konuşup kesin anlaşma sağladık kutu ayarlayacaktı. sayfa sayfa mesaj yazdım saatlerce zaman ayırdım. Bugün gelmiş istedğim fiyatı veren başkası çıktı ona satıyorum kusura bakma diye mesaj atmış. Müsaade istemiyor hakkını helal et işte başkası daha iyi veriyor ona versem ayıp olur mu demiyor. Bana tamam dedikten sonra 3 kuruş için başkasına mal satmıştır. Müşteri olacakların bilgisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Kendisi ile tablet satışı için 10 gün önce bir mesajlaştık sonra dün gece tekrar konuşup kesin anlaşma sağladık kutu ayarlayacaktı. sayfa sayfa mesaj yazdım saatlerce zaman ayırdım. Bugün gelmiş istedğim fiyatı veren başkası çıktı ona satıyorum kusura bakma diye mesaj atmış. Müsaade istemiyor hakkını helal et işte başkası daha iyi veriyor ona versem ayıp olur mu demiyor. Bana tamam dedikten sonra 3 kuruş için başkasına mal satmıştır. Müşteri olacakların bilgisine.

Ücretini aldığım, veya kapora aldığım herhangi bir üründe fikrimden döndüğüm hiç olmamıştır. Satış sebebinin acil maddi ihtiyaç olduğu yukarıdaki yazıyı yazan kullanıcıya iletilmiş, ve satış konusunda Çarşamba günü, yani yarın kesin bilgi verileceği söylenmiştir.

"Anlaşma tamamdır, şu gün şu kargoyla elinizde olacak, hesap numaram da şu" demediğim sürece hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. İyi dileklerinize de ihtiyacım yok.

Dolayısıyla minik kurnazlık ve ölücülüklerle uğraşacağıma her şeyi bedava veririm ihtiyacı olanlara, daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Kendisi ile tablet satışı için 10 gün önce bir mesajlaştık sonra dün gece tekrar konuşup kesin anlaşma sağladık kutu ayarlayacaktı. sayfa sayfa mesaj yazdım saatlerce zaman ayırdım. Bugün gelmiş istedğim fiyatı veren başkası çıktı ona satıyorum kusura bakma diye mesaj atmış. Müsaade istemiyor hakkını helal et işte başkası daha iyi veriyor ona versem ayıp olur mu demiyor. Bana tamam dedikten sonra 3 kuruş için başkasına mal satmıştır. Müşteri olacakların bilgisine.

Bundan 2 yıl önce bir iphone telefonunu anlaştık ertesi günü ödemeyi çıkaracaktı bende cihazı gönderecektim.Arkadaşın o gece uykuları kaçmış, normalde önce cihaz sonra ödeme şeklinde çalışıyormuş.Satış iptal edildi :)
    Aklıma geldi :)
    not: konu sahibi ile ilgili değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 19 Aralık 2017; 8:3:27 >

• BlackBerry. Priv Takas?

• mwwo3.3 kullanıcısına yanıt
    BlackBerry takası düşünmüyorum hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.