Şimdi Ara

Satılık HTC Desire * çok temiz * <1000TL>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aralık 2010 gibi aldığım HTC Desire telefonum para ihtiyacı nedeniyle satılıktır. Tek bir çizik vs yoktur. Aldığım gün kılıf ve ekran koruyucu uyguladığım için yepyeni durmaktadır. İçinde TEAM 16gb Micro SDH Class6 bellek bulunmaktadır. İçinden gelen 4gb lık kartı da vereceğim. İsteyen olursa fatura , kutu vs. detay fotolarını da gönderebilirim.Tüm orjinal aparatları durmaktadır. Henüz 4-5 aylık. Kılıfı da hediye ediyorum yanında.

Aparatları:

--Şarj Kiti
    --Kulaklık
    --Silikon Antishock Kılıf
    --16gb microsd class6 Team bellek (içinde hd720p kayıt yapabiliyor)
    --4gb microsd (yanında gelen)
    --Çok kaliteli Deri kılıf
    --Üzerinde ekran koruma
    --+3 adet ekran koruma jelatini
    --orjinal kutu + fatura ( brightstar garantili)
    --( rom vs işlemi yoktur, orjinal vodafone romu , android 2.2 orjinal market uygulaması mevcuttur)

Takas yoktur , nakit ihtiyacındandır. Fiyatı: **** 1000TL ****

Kargo tarafıma ait olur sorun değil.

Resimler:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatanQa -- 18 Nisan 2011; 16:17:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam bu fiyata garantili HTC Desire HD modeli satılıyor sizce fiyatınız fazla değilmi piyasasına göre ?
  • Ne yapayım hocam ? 1200TL ye aldım 4 ay önce , daha ne kadar inebilirim ki ? Paso zarar , zaten ihtiyacım olmasa satmak aklımdan bile geçmez çok memnunum.. Tüm hd filmleri cebimden izliyorum uzun yollarda ... .. İsteyen almayabilir sonuçta kişilerin özgür iradesi.. ufak pazarlık da olur elbette..

• Tabiki hocam umarim yanlis anlamamissinizdir sadece uyari maksatli soyledim ben
  • Teşekkür ederim ilginize..

• hocam aynısından 15 günlük TR Garantili cihazımı 800 TL ye zor sattım piyasası böyle yapacak tek şey fiyatda revize..hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

hocam aynısından 15 günlük TR Garantili cihazımı 800 TL ye zor sattım piyasası böyle yapacak tek şey fiyatda revize..hayırlı satışlar..

+ 1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK TEMİZ EFSANE NOKIA N82
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatanQa

Ne yapayım hocam ? 1200TL ye aldım 4 ay önce , daha ne kadar inebilirim ki ? Paso zarar , zaten ihtiyacım olmasa satmak aklımdan bile geçmez çok memnunum.. Tüm hd filmleri cebimden izliyorum uzun yollarda ... .. İsteyen almayabilir sonuçta kişilerin özgür iradesi.. ufak pazarlık da olur elbette..

Üstadım amacım sadece size yardımcı olabilmek.Çünkü anladığım kadarı ile nakit ihtiyacınızda varmış.Bu fiyattan bu telefon burada aylarca durur çünkü malesef piyasadan kaynaklı,yeniler çıktıkça eskilerin fiyatı düşüyor.bugün 950-1000tl ye garantili desire hd var sizin telefonunuzun fiyat aralığı ise 700-800 tl.Dediğim gibi sadece yardımcı olabilmek için yazdım.siz istediğiniz fiyatı yazmakta özgürsünüz....

• sağolun iyi dilekler için... yanlız tekrar belirteyim sadece cihaz değil... deri kılıfı 30TL , 16gb team class6 bellek 85TL . Bunları da eklemek lazım.. Brightstar garantili..
    zaten alan da olmazsa satmamaya direneceğim , zira dediğim gibi çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TatanQa
    sağolun iyi dilekler için... yanlız tekrar belirteyim sadece cihaz değil... deri kılıfı 30TL , 16gb team class6 bellek 85TL . Bunları da eklemek lazım.. Brightstar garantili..
    zaten alan da olmazsa satmamaya direneceğim , zira dediğim gibi çok memnunum.

Aynı ayarda telefonlar 750 tl civarı
    Telefon elinizde kalır
    Saygılar
  • fiyat kırımı düşünürsen görüşebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.