Şimdi Ara

Satılık HTC Diamond 2 (t-mobile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    İlandaki telefonum satılıktır arkadaşlar.

Telefonu ctrlpda.com sitesinin sahibi aflika dan aldım.Kendisi burayada aynı isimle üyedir.

İstediğim fiyat 365 tl dir. >>>345tl ye indirdim arkadaşlar.

İlanın linki : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-htc-diamond-2-sifir-ayarinda-son-firsat-46702110/detay

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman -- 12 Nisan 2011; 16:55:44 >

• bu cihaz gözümün önünde elden ele dolaşıp duruyor sivas dısına nezaman çıkıcak acaba :D

en karizmatik cihazlardan birisi bigün bundanda kullanırız inş. :)
  • m35 hocama katılıyorum benimde gözümün önünde dolanıp durdu :D çok şekil ve güzel cihaz bende diamond2 den daha şekil hemide diamond2 deki kasada oluşan soyulma ve karalmalar bunda olmaz... hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okistylesman

m35 hocama katılıyorum benimde gözümün önünde dolanıp durdu :D çok şekil ve güzel cihaz bende diamond2 den daha şekil hemide diamond2 deki kasada oluşan soyulma ve karalmalar bunda olmaz... hayırlı satışlar...

teşekkür ederim arkadaşlar.Aynen soyulma ve karalma oluşması imkansız..
  • bazı t-mobile cihazlardaki gibi bunda da farklı donanımsal özellikler varmı.misal rom ram falan?
  • ben bütün özellikleri aynı diye biliyorum... resimden gördüğüm kadarıyla sanki önde kamerası varmış gibi ama kesin varmı yokmu bilmiyorum...
  • Önde kamerası var çalışır durumda.

Sayın Selçuk GÜMÜŞ vallahi tam bilemiyeceğim ama sanırım bu aynısı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rom kurarken belki fark olabilir tp2lerdeki gibi :):)
  • Avrupa t-mobile ama o cihaz, genelde amerika t-mobile cihazlar farklı oluyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.