Şimdi Ara

satılık htc dot view kılıf m8 için ve fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc one m8 telefonum için dot view kılıf almıştım bilenler bilir bu kılıfı kullanşlıdır fakat ergonomik değil. 1 ay kullandım sonra kenara koydum. Tek elle telefonu kullanamıyorsunuz, kapak kıvrılmıyor. O yüzden beğenmedim. Hepsiburadadan almştm orjinal yani çakma değil, hiçbir kozmetik sorunuda yok. İstediğim fiyat: iptal lira.
    Bir kılıf için sanalpazarla uğraşmak istemiyorum, o yüzden önce HAVALE sonra kargo yaparm. Kargo ALICIya aittir, kargoyu gün içinde yaparım işyerime yakınlar. Onun haricinde gene m8 için double dip hard shell denen kapakları değiştirilebilen kılıfta var, orjinal, yüzeyi çizikli fiyatı: iptal lira.
    Ve son olarak tabletlere uyumlu çakma deri kılıflı ayaklı harici klavye var markasız bişi fiyat: iptal lira.
    Hepsini birden alana total fiyat: iptal lira.
     satılık htc dot view kılıf m8 için ve fazlası satılık htc dot view kılıf m8 için ve fazlası satılık htc dot view kılıf m8 için ve fazlası satılık htc dot view kılıf m8 için ve fazlası satılık htc dot view kılıf m8 için ve fazlası satılık htc dot view kılıf m8 için ve fazlası

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannonturko -- 21 Ekim 2015; 10:29:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.