Şimdi Ara

SATILIK HTC ONE M7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
4
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendi kullandığım HTC One M7 cihazımı , yeni telefon aldığımdan dolayı satıyorum. Telefonun kamerasında pembeleşme yok , hoparlörü hala ilk günkü gibi. Arkadaki beats yazısının çoğu silindi.

Fiyat : 375 TL
    Edit : KAPORA ÖDENMİŞTİR , TELEFON REZERVEDİR

- Kutusu bulunmakta , ancak şarj aleti , kulaklık ve faturası kayıptır arkadaşlar.
    - Cihazı yine açıklamada bahsettiğim gibi kendim vodafone'dan almıştım. İlk ve tek sahibi benim yani :)

Söyleyebileceğim şey batarya ve mikrofon hakkında. Konuşurken karşıya ses gidiyor bir sorun yok ama bazı kişiler sesin biraz az geldiğini söylediler. Batarya artık eski performansına sahip değil , ben 3G her daim açık ve ekran full parlaklıkta kullandığımdan akşama kadar bitiyordu. Tabi ki siz az daha dikkat ederek rahatlıkla günü çıkarırsınız. Bahsettiğim yine internet vs kullanırsanız. Ancak normal kullanımda yine sorunsuz kullanabilirsiniz. Cihazın fotoğrafları aşağıdaki gibidir.

İSTANBULDAN ELDEN VEREBİLİRİM.
    EK OLARAK 300-330 VS OLURMU GİBİ PM ATMAYIN. ÖZEL MESAJ DOLU BU FİYATLARA İSTEYENLERDEN DOLAYI. ARTIK SİNİRLENMİŞ VAZİYETTEYİM. MİLLET 500'E SATIYOR AYNI CİHAZI. EĞER AYNI TEKLİFLERLE TEKRAR GELEN OLURSA FARKLI KONUŞURUM BİLGİSİ OLSUN.

SATILIK HTC ONE M7
     SATILIK HTC ONE M7
     SATILIK HTC ONE M7 SATILIK HTC ONE M7
     SATILIK HTC ONE M7

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILIK HTC ONE M7 SATILIK HTC ONE M7 SATILIK HTC ONE M7 SATILIK HTC ONE M7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 6 Temmuz 2016; 14:01:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKATRONİKÇİYİM -- 27 Mayıs 2016; 17:07:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEKATRONİKÇİYİM

Pm

Cevap verildi

• kargo sonrası ödeme kabul ederseniz alabilirim cihazı, iyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flasource kullanıcısına yanıt
    İlgine teşekkürler hocam ancak öyle satış yapmıyorum. Bende alırken ödemesini yapıp cihazı bekliyorum. Ki laptopumu buradan aldım öyle yaptım. Kendi satışımı da öyle yapıyorum. Zaten eski üyeyim ama ikinci elde çok takılmıyorum o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

İlgine teşekkürler hocam ancak öyle satış yapmıyorum. Bende alırken ödemesini yapıp cihazı bekliyorum. Ki laptopumu buradan aldım öyle yaptım. Kendi satışımı da öyle yapıyorum. Zaten eski üyeyim ama ikinci elde çok takılmıyorum o kadar.

eyvallah, hayırlı satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flasource kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam tesekkurler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kapora ödendi cumaya inşallah alıyorum. kendisine çok teşekkür ederim. ilgili ve dürüst bir arkadaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.