Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık] HyperX Quadcast Mikrofon 0 ayarında Full kutu fatura Satın Al 17 Ocak 2021 09:30 1 1 [Satılık] HyperX Quadcast Mikrofon 0 ayarında Full kutu fatura Merhaba arkadaşlar bir hevesle aldığım masamda boş boş duran sadece pubg oynarken kullandığım mikrofonu kaldırıp kutusuna koydum artık satışa çıkarma vakti fiyatı uygun yazdım sıfır ayarında düzenli temizlenmiş titiz kullanılmıştır masada duruyor sadece toz kapma harici bir kirlenme olmamıştır zaten:) 1150? Son fiyat Bol referans mevcuttur önce ödeme sonra kargo yapacağım faturası kutu İçeriği tamdır alana şimdiden hayırlı olsun resim eklemeye gerek duymadım isteyene çekip atarım Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adıyaman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DIP FİYAT (İlk Sahibinden Satılık) iPhone 11 pro max 64 gb TR cihazı Açılmamış (Alınık) Kapalı Kutu 15 Pro Max 512 Gb Natural veya Mavi [Satılık] HyperX Quadcast Mikrofon 0 ayarında Full kutu fatura [SATILDI] Dark artistry cape, Zeus arcana, soul diffuser+2 immortal