Şimdi Ara

Satılık i5 8400 + Asrock Fatal1ty B360 Gaming K4 + M2 Wifi Modül + TT Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #AsRock Şehir #Bolu İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık i5 8400 + Asrock Fatal1ty B360 Gaming K4 + M2 Wifi Modül + TT Soğutucu

Sistemi değiştirdiğim için boşa çıkan setimi satmaktayım, çok memnumum hiç bir sorun yok.

Anakart piyasada türünün en iyilerinden, işlemciyi herkes biliyor. Üzerindeki wifi modülü m2 wifi slotuna takılı şekilde. Wifi + Bluetooth olarak çalışmakta.

ThermalTake soğutucu zaten yeniydi çok az kullanıldı, modeli Ux100 120mm Argb.

Takım olarak satılıktır parça olarak verilmeyecektir

Fiyat: 3450 TL.

Anakart: Asrock Fatal1ty B360 Gaming K4

İşlemci; Intel® Core™ i5-8400 İşlemci 9M Önbellek, 4,00 GHz'e kadar

https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/products/sku/126687/intel-core-i58400-processor-9m-cache-up-to-4-00-ghz/specifications.html

M2 Wifi

https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/products/sku/99446/intel-wirelessac-9560/specifications.html

İşlemci soğutucu;

Satılık i5 8400 + Asrock Fatal1ty B360 Gaming K4 + M2 Wifi Modül + TT Soğutucuwww.vatanbilgisayar.com
    THERMALTAKE UX100 120mm ARGB FANLI AMD4/INTEL UYUMLU İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-ux100-120mm-argb-fanlii-amd4-intel-uyumlu-islemci-sogutucu.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bolu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a hocam konu dışı birşey sormak istiyorum bemim anakartta M2 wifi modül yeri ve modül mevcuta ancak sadece uzatma kablosu ve anten ihtiyacım var nereden temin ettiniz.

• tutungitmesin kullanıcısına yanıt
    Hocam en zoru oydu. Aliexpress den aldım onları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Anladım Modül, kablo ve anteni ayrı satmayı düşünüyormusunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Malesef

• Anladım peki kullandığın modülün linkini atma şanşın varmı.

Bende evdeki eski leptobun wifi modülünü kullanırım diyordum ancak farklıymış :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Konu içerisinde yazmakta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.